Μεταδόσεις Μουντιάλ σήμερα (Κυριακή 20/11)

μεταδόσεις μουντιάλ σήμερα

Μεταδόσεις Μουντιάλ σήμερα: Το koubanezos.gr οργάνωσε σε ένα άρθρο όλες τις μεταδόσεις και τις περιγραφές της ημέρας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ είναι από μόνο του κάτι πρωτοποριακό, καθώς διεξάγεται για πρώτη φορά σε χειμερινή -και όχι σε καλοκαιρινή- περίοδο. Συν τοις άλλοις, θα διεξαχθεί σε χώρα της Ασίας, άρα θα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες σε σχέση με κάποια ευρωπαϊκή χώρα ή σε κάποια άλλη ήπειρο. Τόσο στις θερμοκρασίες και στις ώρες των μεταδόσεων, όσο και στις καθημερινές συνήθειες των φιλάθλων. Οι μεταδόσεις Μουντιάλ ανήκουν στην πλατφόρμα του ANT1. Άλλες αναμετρήσεις θα προβληθούν δωρεάν από το κανάλι, ενώ κάποιες αναμετρήσεις θα προβληθούν από τον ANT1+, το οποίο θα είναι επί πληρωμή, παρά τις όποιες αντιδράσεις υπήρξαν τους προηγούμενους μήνες.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Από το koubanezos.gr θα ενημερώνεστε σε καθημερινή βάση για τις μεταδόσεις Μουντιάλ, τις ώρες των αγώνων, αλλά και την πλατφόρμα που θα προβάλετε η εκάστοτε αναμέτρηση. Όλες οι αθλητικές μεταδόσεις ημέρας είναι εδώ, για εσάς. Απλά με ένα κλικ. Κλικάρετε, διαβάζετε και φύγατε για τηλεθέαση!

Μεταδόσεις Μουντιάλ σήμερα (Κυριακή 20/11)

Μονάχα μία αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα. Οι οικοδεσπότες του Κατάρ θα υποδεχθούν στην τελετή έναρξης τον Ισημερινό στις 18:00. Η αναμέτρηση θα προβληθεί τόσο από τον ΑΝΤ1, όσο και από το συνδρομητικό ΑΝΤ1+ σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και σχόλιο του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις