Ειδικά ομίλων και ομάδων, μέχρι 250.00

Προγνωστικά

Μακροχρόνια προγνωστικά λίγο πριν τη σέντρα του Μουντιάλ, από τον #Masterbetchef. Σφιχτή η Κροατία, αλέγρα όπως πάντα η Ολλανδία.

Αγαπητοί φίλοι φτάσαμε στη σέντρα ενός Μουντιάλ με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, οπότε και δύσκολο στα προγνωστικά. Καταρχήν είναι η πρώτη διοργάνωση που διεξάγεται χειμώνα, έστω και σε ένα ζεστό μέρος. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα είναι σε καλή φόρμα και ενέργεια, αφού είμαστε σε αρχικό σημείο της σεζόν. Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε, να δούμε δείγμα τις πρώτες δύο αγωνιστικές των ομίλων, και μετά να ασχοληθούμε σοβαρά με πονταρίσματα στα προγνωστικά μας. Μέχρι τότε βέβαια θα παιχτούν τα μακροχρόνια και κάποια funbetάκια.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Προγνωστικά: Σκοράρει η θεαματική Ολλανδία.

Το δικό μου power ranking έχει ως εξής: Oυρουγουάη-Κροατία-Ολλανδία-Πορτογαλία-Σερβία-Γαλλία-Ισπανία-Αργεντινή-Βραζιλία. Με αυτή τη σειρά. Για τις δύο πρώτες και τη Σερβία έγραψα στη προηγούμενη στήλη με τα μακροχρόνια προγνωστικά, σήμερα θα ξηγηθώ για Πορτογαλία και Ολλανδία.

Ποιος λάτρης του ποδοσφαίρου δεν αγαπά το λεγόμενο Oranje Votball; Oι Ολλανδοί παίζουν πάντα όμορφο, επιθετικό ποδόσφαιρο και συνήθως αποτελούν την attraction των ομίλων. Φέτος δε, βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση. Με τον Φαν Χαλ στο τιμόνι η Εθνική Ολλανδίας μπορεί να φτάσει ως το τέρμα. Τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά, ο δρόμος δείχνει σχετικά εύκολος.

Επίσης, ποιος μπορεί να ξεγράψει τον Σάντος; Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει καλύτερα από τον καθένα το δρόμο προς την κορυφή και έχει καλό υλικό στα χέρια του. Μεσοεπιθετικά η Πορτογαλία διαθέτει πρωτοκλασάτους παίχτες όπως οι Λεάο, Ρονάλντο, Σίλβα, Φερνάντες, που μπορούν να κρίνουν μεγάλα ματς. Θεωρώ ότι θα δούμε ένα Μουντιάλ εκπλήξεων με τα φαβορί να μην περνάνε καλά. Οι Γερμανοί δεν έχουνε άμυνα, οι Βραζιλιάνοι είναι πολύ soft, η Αργεντινή δεν έχει αρκετούς παίκτες κλάσης και ο Μέσι μεγάλωσε. Άγγλοι και Βέλγοι αποδεικνύονται πάντα underachievers και κατώτεροι των περιστάσεων. Πάμε άφοβα με τα δυνατά outsider φέτος λοιπόν. Εύχομαι καλό Μουντιάλ με πετυχημένα προγνωστικά σε όλους.

Mακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Να προκριθεί στα προημιτελικά
Ολλανδία
2.05
BET: 30 units
Mακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Να προκριθεί από τον όμιλο Ζ'
Σερβία
2.10
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.10
Να προκριθεί από τον όμιλο Η'
Ουρουγουάη
1.40
Να προκριθεί από τον όμιλο ΣΤ'
Κροατία
1.50
BET: 20 units
Mακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Ομάδα που θα δεχτεί τα λιγότερα γκολ
Κροατία
20.00
BET: 5 units
Mακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ
Ολλανδία
10.00
BET: 5 units
Mακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Κατάκτηση
Ουρουγουάη
51.00
BET: 7 units
Mακροχρόνιο Μουντιάλ 2022
Τετράδα ημιτελικών
Ουρουγουάη & Κροατία & Πορτογαλία & Σερβία
250.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις