Στόικοβιτς: «Ο Μίτροβιτς θα παίξει και με ένα πόδι αν χρειαστεί»

Στόικοβιτς: «Ο Μίτροβιτς θα παίξει και με ένα πόδι αν χρειαστεί»

Στόικοβιτς: «Ο Μίτροβιτς θα παίξει και με ένα πόδι αν χρειαστεί»

Καυστικός ακόμη μια φορά στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Σερβίας Στόικοβιτς, αυτή τη φορά για τον φορ της Φούλαμ Μίτροβιτς.

Ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα, άφησε να εννοηθεί ότι ο Σέρβος διεθνής μπορεί να είναι αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο πριν από την ήττα της Κυριακής με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ενώ ο Σίλβα παραδέχτηκε τους φόβους για τις πιθανότητες του Μίτροβιτς να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Στόικοβιτς επανέλαβε την πιο προκλητική στάση του, καθώς ανέφερε πως ο επιθετικός της Φούλαμ μπορεί να παίξει με το ένα πόδι.
«Ο Μίτροβιτς θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το ένα πόδι, μπορούμε επίσης να του κόψουμε το κεφάλι – θα συνεχίσει να πηγαίνει», πρόσθεσε.
Ο Στόικοβιτς παραμένει πεπεισμένος ότι ο 28χρονος θα είναι σε φόρμα για το εναρκτήριο παιχνίδι του Group G της Σερβίας εναντίον της Βραζιλίας στις 24 Νοεμβρίου, μαζί με τον επιθετικό της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος έχει παραγκωνιστεί με πρόβλημα στη βουβωνική χώρα.
Ο Στόικοβιτς είπε: «Δεν μου αρέσει όταν οι παίκτες μου δεν παίζουν λόγω τραυματισμών. Είναι προφανές ότι είναι εκτός ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα και το θεωρώ θετικό πως πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι έτοιμοι.
“Υπάρχουν προβλήματα και μικρά προβλήματα, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος πριν από τον αγώνα με τη Βραζιλία, αυτό [το φιλικό την Παρασκευή] εναντίον του Μπαχρέιν δεν είναι σημαντικό για εμάς”.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
advertisment