Προανήγγειλε αλλαγές ο Σκαλόνι

Προανήγγειλε αλλαγές ο Σκαλόνι

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σκαλόνι μετά την φιλική νίκη της Αργεντινής με 0-5 κόντρα στην Σαουδική Αραβία, κάνοντας λόγω για ανέτοιμους παίχτες.

Στο πρώτο φιλικό πριν την έναρξη του Μουντιάλ, η Αργεντινή συνέτριψε με 0-5 τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο Άμπου Ντάμπι. Ικανοποίηση επικράτησε στις τάξεις των φιλάθλων ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο στην συνέντευξη τύπου ο Σκαλόνι δεν φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος.  Όπως δήλωσε ο ίδιος, υπάρχουν παίχτες οι οποίοι δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στην λίστα.

Αναλυτικά δήλωσε:

Έχουμε λίγα προβλήματα και μερικές ημέρες για να αποφασίσουμε για την λίστα. Υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε αλλαγές σε αυτήν αφού υπάρχουν παίκτες που δεν είναι 100% καλά. Ελπίζω να μην προχωρήσουμε σε αλλαγές όμως υπάρχει πιθανότητα.

Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν απόψε αφού δεν ήταν σε θέση να παίξουν ή υπήρχε ρίσκο σε ενδεχόμενο συμμετοχής τους”, τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας στο στόχαστρο των δηλώσεων βρίσκονται οι Νικολάς Γκονσάλες, Πάουλο Ντιμπάλα, Κριστιάν Ρομέρο, Παπού Γκόμεζ και Μάρκος Ακούνια.  Το πρωτόκολλο της FIFA αναφέρει πως κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει αλλαγές στην τελική λίστα, μέχρι και 24 ώρες πριν την σέντρα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις