Για μια… Φόλα στο 3.60

Για μια... Φόλα στο 3.60

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Δε πήγε καλά η τελευταία στήλη μου, πολλά νεύρα στο βραζιλιάνικο, στην Σεαρά έκαναν ροτέισον… μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αυτά βλέπω και τσατίζομαι, γι’ αυτό πήρα δύο μέρες ρεπό να ηρεμήσω. Πάμε όμως στα φρέσκα, διότι έχουμε ήδη προκριματικά Champions League, τα οποία γίνονται φέτος σε μονά παιχνίδια.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι Μόλντε – Κουόπιο. Οι πρωταθλητές Νορβηγίας δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Έχουν τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια, δείχνοντας πολλά αμυντικά προβλήματα. Μάλλον το μυαλό τους είναι στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Από την άλλη μεριά οι Φινλανδοί βρίσκονται στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας θετικό ξεκίνημα, αλλά με μια μικρή αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας, το μαρτυρούν και οι αποδόσεις άλλωστε. Η Μόλντε θα έχει τη πρωτοβουλία των κινήσεων, οι φιλοξενούμενοι θα αμυνθούν και θα ψάξουν τη κόντρα. Δε ξέρω για πόσο θα μπορέσει να το κάνει, καθώς δεν έχει και την καλύτερη άμυνα, αλλά είναι επικίνδυνη επιθετικά και για το ποντάρισμα μου με βολεύει. Το line στα κόρνερ είναι ψηλά, η επιλογή μου είναι να έχουμε αρκετά κόρνερ στο 1ο ημίχρονο, εκεί δηλαδή που θα ψάξουν να καθαρίσουν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι. Επιλογή με ρίσκο, αλλά και οι δύο ομάδες βασίζονται στα στημένα τους.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Σέριφ – Φόλα Ες. Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας ρίχνεται στα προκριματικά και φέτος, με σκοπό να καταφέρει κάτι καλύτερο, αφού τα τελευταία χρόνια δε πηγαίνει κάπου πέρα από τα προκριματικά. Απέναντι της η πρωταθλήτρια από το Λουξεμβούργο, ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες σίγουρα, αλλά είμαστε σε καταστάσεις ειδικών συνθηκών πλέον.

Υπάρχει και σε αυτό το ζευγάρι διαφορά ποιότητας που αποτυπώνεται στις αποδόσεις. Το θέμα είναι πως οι ομάδες από το Λουξεμβούργο ανεβαίνουν επίπεδο και κάνουν εκπλήξεις τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα η Σέριφ είναι καλύτερη ομάδα και λογικά θα πάρει τη πρόκριση, αλλά θεωρώ πως θα πρέπει να ιδρώσει. Είναι μονό το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα δεν έχουν να χάσουν κάτι και γιατί όχι να μη βρουν και ένα γκολ.

Μονό

19:00 Μόλντε – Κουόπιο: Over 5 κόρνερ στο 1ο ημίχ. (2.60)

Μονό

21:00 Σέριφ – Φόλα Ες: 1 & goal/goal (3.60)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις