Novibet: Επέκταση στο Μεξικό

Προσφορά* γνωριμίας από τον ΑΝΤ1+ και τη Novibet

Πρώτος σταθμός της ευρείας επέκτασης του brand σε Βόρεια και Λατινική Αμερική.

Αθήνα, 16.11.2022 – Η Novibet, μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στον τομέα της διαδικτυακής ψυχαγωγίας στην Ευρώπη, ανακοινώνει την είσοδο της στην αγορά του Μεξικού εντός του Νοεμβρίου. Η κίνηση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα του αναπτυξιακού σχεδιασμού των τελευταίων ετών, που έχει αναγάγει τη Novibet σε κορυφαίο brand του κλάδου, και αποτελεί κομβικό βήμα στην περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης της στην παγκόσμια αγορά.

Η Νοvibet,  επενδύοντας διαχρονικά στην ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής και την αναβάθμιση της εμπειρίας ψυχαγωγίας που προσφέρει, είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προτιμήσεις των καταναλωτών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, να εισάγει καινοτόμες υπηρεσίες, αλλά και να παραμένει ευπροσάρμοστη στις ανάγκες των τοπικών αγορών.  Παράλληλα, το Μεξικό σηματοδοτεί την πρώτη χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής ηπείρου, όπου επεκτείνεται η εταιρεία, ενώ αναμένεται εντός των επόμενων ετών να εισέλθει σε περισσότερες νέες αγορές στη Λατινική και Βόρεια Αμερική, βάσει του στρατηγικού πλάνου επέκτασης που υλοποιεί.

«Η τεχνολογική μας υπεροχή σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη ετοιμότητα της ομάδας μας να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του κλάδου,  είναι οι δύο πυλώνες πάνω στους οποίους οικοδομούμε την είσοδο της Novibet στην απαιτητική αγορά του Μεξικού, ως πρώτο σταθμό της ευρείας επέκτασής μας στις αγορές της Αμερικής», δήλωσε σχετικά ο Ροδόλφος Οντόνι, Πρόεδρος της  Novibet, συμπληρώνοντας: «Ενισχύουμε συνεχώς τη δυναμική μας παρουσία σε Ελλάδα, Ιρλανδία και Ιταλία, ενώ έχουμε ήδη συνάψει market access συμφωνίες για τις Πολιτείες της Pennsylvania και του New Jersey. Παράλληλα, βρισκόμαστε σε στάδιο διαπραγματεύσεων για τη σύναψη επιπλέον market access συφωνιών και απόκτησης αδειών και σε άλλες Πολιτείες των Η.Π.A., στο επόμενο διάστημα».

«Ο Νοέμβριος είναι ένας κομβικός μήνας για εμάς καθώς επιλέξαμε στρατηγικά την περίοδο λανσαρίσματος των υπηρεσιών της  Novibet στο Μεξικό, ώστε να συμπίπτει με το κορυφαίο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γεγονός, το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας online sports betting και iGaming που προσφέρουμε μέσα από την καινοτόμα τεχνολογική πλατφόρμα μας είναι ήδη διαθέσιμη στο Μεξικό και η ομάδα μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ειδικές προτιμήσεις του απαιτητικού και ποδοσφαιρόφιλου κοινού της χώρας. Αξιοποιώντας, λοιπόν, τη βραβευμένη τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την εξαιρετική χρονική συγκυρία, στόχος μας για το επόμενο διάστημα είναι να ξεχωρίσουμε ως μία από τις κορυφαίες επιλογές διαδικτυακής ψυχαγωγίας στο Μεξικό και στη συνέχεια στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής», ανέφερε ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer – International Markets, της Novibet.

 

Σχετικά με την Novibet

H Novibet δραστηριοποιείται από το 2010 στον τομέα παροχής υπηρεσιών ψυχαγωγίας και συγκεκριμένα, διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος και καζίνο. Με περισσότερους από 560 εργαζόμενους στο δυναμικό της, γραφεία και tech hubs σε Μάλτα και Ελλάδα, η Novibet ξεχωρίζει για την βραβευμένη ιδιόκτητη τεχνολογική πλατφόρμα και το μοντέρνο ύφος των υπηρεσιών ψυχαγωγίας που προσφέρει. Παράλληλα, μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας, The GiANT Heart, με πρεσβευτή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η Novibet έχει υλοποιεί διευρυμένες πρωτοβουλίες κοινωνικής προσφοράς, υποστηρίζοντας φορείς με σημαντικό έργο, αλλά και έκτακτες ανάγκες τοπικών κοινοτήτων.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις