Ειδικά ομάδων μέχρι και το 6.50

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Ειδικά ομάδων μέχρι και το 6.50 #Roume

Στα μακροχρόνια Μουντιάλ και συγκεκριμένα στα ειδικά των ομάδων επικεντρώνεται στα σημερινά του προγνωστικά ο #Roume.

Καλημέρες Κουβανέζοι μου. Έχουμε καμία δεκαριά μέρες να τα πούμε, αφού στο τέλος των πρωταθλημάτων δεν μου άρεσε καθόλου το πρόγραμμα, όμως αισίως φτάσαμε στην έναρξη (ή μάλλον κοντά σε αυτή) του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ήδη έχουμε μιλήσει λίγο, δίνοντας από το καλοκαίρι τον νικητή της διοργάνωσης, όμως τώρα θα αναλύσουμε τα δεδομένα περαιτέρω, καταλήγοντας στα σημερινά μακροχρόνια Μουντιάλ, με ειδικά ομάδων. Όλες μας οι επιλογές στη πλατφόρμα της Novibet.

  • Όσον αφορά την υπόθεση νικητής, θεωρώ πως υπάρχει φαβορί και έχω αναφερθεί εκτενέστερα σε παλαιότερο άρθρο στους λόγους για τους οποίους βλέπω την Αργεντινή να σηκώνει τη κούπα. Οι Ευρωπαίοι δεν με πείθουν καθόλου, ενώ η μοναδική χώρα που μπορεί να πει ότι είναι πιο μπροστά από την «Αλμπισελέστε» είναι η μεγάλη της αντίπαλος, Βραζιλία. Οι δύο χώρες, αν δεν γίνει κάποια έκπληξη στον όμιλο και τα πάνε καλά στα νοκ-άουτ, θα συναντηθούν στα ημιτελικά. Μία από τις δύο θα παίξει τελικό, θα είναι το μεγάλο φαβορί εκεί και θαρρώ πως θα το πάρουν. Στον τριπλασιασμό η διπλή ευκαιρία κατάκτησης για τους δύο «εχθρούς» της Λατινικής Αμερικής.
  • Η Αργεντινή μπορεί να είναι η επιλογή μου για κατάκτηση, όμως θεωρώ πως έχει τόσες ελπίδες κυρίως επειδή είναι ένα πολύ δεμένο σύνολο. Επιθετικά οι Βραζιλιάνοι είναι πιο επικίνδυνοι και θεωρώ πως θα σκοράρουν πιο πολλά γκολ. Από τη στιγμή που τους βλέπω να πηγαίνουν και τόσο μακριά, δίνω αξία στο να τελειώσουν τη διοργάνωση και ως πρώτοι σκόρερ, κάτι που προσφέρεται στο πολύ ελκυστικό 5.50.
  • Σε κάθε διοργάνωση μου αρέσει να ποντάρω και σε εκπλήξεις. Οκ, στο Euro όλος ο πλανήτης έβλεπε Τουρκία και εν τέλει όλοι κουβαδιαστήκαμε, όμως αυτή τη φορά θεωρώ πως το ποντάρισμα είναι πιο σέιφ. Οι Δανοί πάνε στο Κατάρ με πικρία από το Ευρωπαϊκό, αφού έχουν λόγο να πιστεύουν ότι αδικήθηκαν στον ημιτελικό με τους Άγγλους. Πραγματικά πιστεύω ότι μπορούν να πάρουν τη πρωτιά από τους Γάλλους στον όμιλο. Αν το καταφέρουν, πέφτουν με τον δεύτερο του ομίλου της Αργεντινής (Μεξικό ή Πολωνία). Αν όχι, πάνε με την παρέα του Μέσι. Στο πρώτο σενάριο θα βασιστώ, για να πάνε στους «οκτώ» και να τους πετάξουν πάλι με τα χίλια ζόρια έξω οι Άγγλοι. Αποκλεισμούς στα προημιτελικά για τους Δανούς στο 6.50.
  •  Και αφού οι Άγγλοι θα περάσουν από τα ημιτελικά (και τους Γάλλους να βρουν, η πρόβλεψή μου παραμένει ίδια), θα πρέπει να περάσουν και τους Γερμανούς για να διεκδικήσουν το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1966. Αμ δε. Τους πέρασαν πέρυσι στους«16», όχι όμως και φέτος. Δεν θα είναι εκεί το «Γουέμπλεϊ» για να τους μπιζάρει, δεν παίζουν και καμία μπαλάρα, σε αντίθεση με τους Γερμανούς που παρά τα κενά στο ρόστερ παραμένουν ποιοτικοί. Και ναι, οι προβλέψεις μου βγάζουν τα «Πάντσερ» για αντίπαλό τους στους «τέσσερεις». Ίσως να έχουν περισσότερες ελπίδες αν βρεθούν εκεί οι Βέλγοι ή – πιθανότερα – οι Πορτογάλοι, όμως σε κάθε περίπτωση τα ημιτελικά θα είναι το τέλος για τα «τρία λιοντάρια», γεγονός που δίνεται στο 5.50.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

  • Ολοκληρώνουμε με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές και τη μεγάλη απογοήτευση του Euro, Γαλλία. Τρομεροί το 2018 στη Ρωσία, μετριότατοι πέρυσι και με πολλές ελλείψεις φέτος. Ενκουνκού, Καντέ, Πογκμπά είναι τρεις σημαντικότατες απώλειες που θα παίξουν σίγουρα τον ρόλο τους. Υπάρχει φυσικά και η κατάρα του πρωταθλητή, η οποία θέλει τον κάτοχο να μην περνάει καν τον όμιλο, πράγμα που έχει συμβεί σε όλα τα Μουντιάλ από το 2002 και μετά, με εξαίρεση το 2006 και την Βραζιλία. Ο όμιλός τους δεν κρύβει τόσο μεγάλες παγίδες, όμως ήδη ανέφερα πως πιστεύω στη Δανία για να τους κάνει ζημιά και να τους στείλει πάνω στην Αργεντινή. Εκδίκηση από την «Αλμπισελέστε» για το 2018 και αποκλεισμός για τη Γαλλία από τους «16» στo 5.50.
Μονό
Διπλή ευκαιρία νικητή διοργάνωσης
Βραζιλία / Αργεντινή
3.00
BET: 15 units
Μονό
Να σκοράρει τα περισσότερα γκολ
Βραζιλία
5.50
BET: 5 units
Μονό
Φάση αποκλεισμού Δανίας
Προημιτελικά
6.50
BET: 5 units
Μονό
Φάση αποκλεισμού Αγγλίας
Ημιτελικά
5.50
BET: 5 units
Μονό
Φάση αποκλεισμού Γαλλίας
Φάση των 16
5.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις