Με ειδικά παικτών έως 15.95!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιάς της 8ης αγωνιστικής ποντάροντας σε ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιά της 8ης αγωνιστικής. Τη Δευτέρα είμασταν άτυχοι στον αγώνα της Εθνικής μας, αλλά τουλάχιστον η ομάδα του Ιτούδη προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε… χαλάλι.

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στην 8η αγωνιστική και η αλήθεια είναι πως τα σετ των αποδόσεων είναι καλά διαβασμένα. Δε θα μπλέξω με σημεία, παρά μόνο με ειδικά παικτών. Ξεκινάμε από το Βελιγράδι και την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Βιλερμπάν. Αλλαγή προπονητή στους Σέρβους και παρόλο που βλέπω άσο, θα περιμένω να δω την αντίδραση της ομάδας. Αυτό που δεν αλλάζει είναι ο χρόνος του φορμαρισμένου Μπέντιλ, ο οποίος αμυντικά είναι λίγο… τρύπα. Απέναντί του ο Νουά, ο οποίος έχει σκοράρει πάνω από 10 πόντους στα δύο τελευταία ματς. Το line στο 6,5 είναι εφικτό.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Δεύτερη επιλογή από τη Μπολόνια και τον αγώνα της Βίρτους με τη Βαλένθια. Άλλο ένα τεσσάρι θα μας απασχολήσει. Ο Γουέμπ επέστρεψε από τον τραυματισμό του σεληνιασμένος. Στα τρία τελευταία ματς αγωνίστηκε πάνω από 20 λεπτά και σκόραρε σε όλα πάνω από εννέα πόντους. Δεν τον σταμάτησε ούτε ο Μπράουν της Μονακό και γι’ αυτό παραβλέπω τη δυνατή front line που θα αντιμετωπίσει.

Κλείνω με την αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό. Σε άνοδο οι Γερμανοί και πιστεύω πως θα δυσκολέψουν την ελληνική ομάδα. Πάλι ειδικά στοιχήματα σε αυτό το ματς, αυτή τη φορά από δύο γκαρντ. Από τη μία ο Γουόλντεν που ξεκίνησε μουδιασμένα τη σεζόν, αλλά στα τελευταία τρία ματς έχει 3, 6 και 6 ασίστ. Τον περιμένω και σήμερα… Από την άλλη ο Κάνααν, ο οποίος όπως έχω πει πολλάκις,, ότι είναι θέμα χρόνου να βρει το χέρι του. Σχεδόν σε όλα τα ματς βρήκε τουλάχιστον ένα τρίποντο, για την ακρίβεια σε όλα πλην ενός. Απόψε θα χρειαστεί να παίξει λόγω κούρασης του Λαρεντζάκη. Εύκολο γι’ αυτόν ένα τριποντάκι!

Ειδικό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν
Νουά over 6,5 πόντοι
1.91
BET: 15 units
Ειδικό
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Βαλένθια
Γουέμπ over 6,5 πόντοι
2.02
BET: 20 units
Ειδικό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός
Γουόλντεν over 1,5 ασίστ & Κάνααν over 0,5 τρίποντο
2.12
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 15.95
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός
Γουόλντεν over 3,5 ασίστ
5.80
21:30
Βίρτους Μπολόνια - Βαλένθια
Γουέμπ over 6,5 πόντοι
2.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις