It’s never coming home

Προγνωστικά Μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Μπομπίτσα στο 8.50 από τον #Klados, που δε βλέπει τους Άγγλους να πηγαίνουν μακριά στο Μουντιάλ!

Τέλη Ιουλίου 1966,τελικός Μουντιάλ στο Γουέμπλεϊ ανάμεσα στην Αγγλία και την Δυτική Γερμανία. Με σκορ 2-2 το παιχνίδι πηγαίνει στην παράταση όπου εκεί η Αγγλία σκοράρει δυο από τα πιο κραυγαλέα «αμφισβητούμενα» γκολ της ιστορίας. Το πρώτο με την μπάλα να μην ξέρει κανείς αν έχει περάσει την γραμμή, δεν υπήρχε και η τεχνολογία τότε και να αποτελεί μέχρι σήμερα ένα αμφισβητούμενο γκολ. Το δεύτερο ήταν λίγο πριν την λήξη της παράτασης με τους Άγγλους οπαδούς να έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο και το ματς αντί να διακοπεί να συνεχίζεται με την Αγγλία να σκοράρει. Προγνωστικά Μουντιάλ

Η κούπα κατέληξε σε Αγγλικά χέρια αλλά επειδή karma is a bitch ο Ντιέγκο Μαραντόνα φρόντισε να τους δείξει πως είναι να σε κλέβουν μερικά χρόνια αργότερα, με ένα γκολ με το χέρι και ένα που ντρόπιασε όλη την ομάδα καθώς τους τρίπλαρε σχεδόν όλους.

Γνωστοί για την κλάψα τους οι Άγγλοι όταν δεν ευνοείται η εθνική τους ή όταν αστοχούν σε πέναλτι διεθνής τους που έχουν δυο εθνικότητες, φρόντισαν να το παίζουν θύματα του «Θεού» για χρόνια χωρίς να σεβαστούν καν την ημέρα που πέθανε, με το γνωστό πρωτοσέλιδο.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου θεωρώ τα πρωταθλήματα τους τα καλύτερα στον κόσμο ειδικά τις μικρότερες κατηγορίες, έχω βρεθεί σε πολλά αγγλικά γήπεδα και γουστάρω το ποδόσφαιρο τους. Όμως αυτό το πράγμα με την εθνική τους ομάδα δεν το κατάλαβα ποτέ. Είναι κάπως υπερεκτιμημένη έχει πολλά χρόνια να βγάλει έναν αστέρα παγκόσμιας κλάσης. Που είναι ο Άλαν Σίρερ ο Μαϊκλ Όουεν και ο Ντειβιντ Μπέκαμ, παίχτες που ακόμα και με ανεμοβλογιά θα έπαιζαν πολύ καλύτερα από όλη την σημερινή εθνική Αγγλίας.

Η εικόνα που δείχνει στα τελευταία της παιχνίδια είναι αυτή που περιμένω όταν διαβάζω την ενδεκάδα της.

Το 2021 έφτασε με το ζόρι και με την βοήθεια των διαιτητών στον τελικό του Γουέμπλεϊ αφήνοντας εκτός τους ανώτερους Δανούς για να μείνει ξανά άτιτλη. Δεν ανήκει στις κορυφαίες εθνικές ομάδες κακά τα ψέματα και η απόδοση του 8.50 να αποκλειστεί από την φάση των ομίλων μου αρέσει.

Να θυμίσουμε ότι βρίσκεται στον Β’ όμιλο με Ουαλία ΗΠΑ και Ιράν.

Δεν λέω ότι οι άλλες τρεις ομάδες είναι τα μεγαθήρια που θα στείλουν τους Άγγλους σπίτι τους αλλά και η Αγγλία δεν είναι η ομάδα που έχει τον όμιλο εύκολα.

Ας σταματήσει η θεοποίηση των Άγγλων παιχτών και ας πάνε σπίτια τους νωρίτερα σε αυτό το Μουντιάλ.

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Αγγλία
Να αποκλειστεί στη φάση των ομίλων
8.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις