Τώρα αρχίζει το Παγκόσμιο στη Novibet!

Προσφορά* γνωριμίας από τον ΑΝΤ1+ και τη Novibet

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει και οι ομάδες είναι έτοιμες να μπουν στη μεγάλη μάχη.

Ο 6ος όμιλος μοιάζει με γκρουπ δύο… ταχυτήτων. Βέλγοι και Κροάτες θα παλέψουν για την πρώτη θέση, ενώ ο Καναδάς και το Μαρόκο για τη μεγάλη έκπληξη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν έξτρα πίεση στο Κατάρ. Για πολλούς είναι η τελευταία ευκαιρία της γενιάς του Ρομέλου Λουκάκου και των υπολοίπων, να αποδείξουν πως μπορούν να πετύχουν κάτι μεγάλο. Αντίθετα, σε συνθήκες πίεσης είναι μαθημένοι να ζουν στη «χρβάτσκα» και το απέδειξαν στο προηγούμενο Μουντιάλ, όπου έφτασαν μία ανάσα από την κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε τις αποδόσεις για τον 6ο όμιλο

Στον 7ο όμιλο, δεν χρειάζεται κουβέντα για το ποια ομάδα είναι το φαβορί. Η Βραζιλία, των πέντε κατακτήσεων, μπαίνει στη διοργάνωση με πολλά αστέρια στο ανανεωμένο ρόστερ της. Φυσικά, αποκλειστικός στόχο είναι η επιστροφή στην κορυφή ύστερα από το 2002! Απέναντί της θα βρει τη Σερβία, που δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της.

Με μπροστάρηδες τους Βλάχοβιτς και Μίτροβιτς, θα επιχειρήσει να προκριθεί στους «16» για πρώτη φορά ύστερα από το… μακρινό 1998. Βγάζοντας τη «σελεσάο» από τα σενάρια της πρόκρισης, η ομάδα του Ντράγκαν Στοϊκοβιτς καλείται να παλέψει απέναντι στην Ελβετία, που παραδοσιακά κάνει εκπλήξεις στα μεγάλα τουρνουά, αλλά και κόντρα στο αξιόμαχο Καμερούν.

Δείτε τις αποδόσεις για τον 7ο όμιλο

Πιο ανοιχτή δείχνει να είναι η κατάσταση στον 8ο όμιλο. Εκεί θα παλέψουν Πορτογαλία, Ουρουγουάη, Γκάνα και Νότια Κορέα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του, θέλει να οδηγήσει τους Ίβηρες στην επόμενη φάση. Βέβαια, η μάχη απέναντι στην σκληροτράχηλη «σελέστε» των δύο κατακτήσεων δεν προβλέπεται να είναι εύκολη.

Από το «τρακάρισμα» των δύο φαβορί του γκρουπ θα προσπαθήσει να επωφεληθεί η παρέα του Χέουνγκ Μιν Σον, που παίρνει μέρος για 5η συνεχή φορά σε τελική φάση. Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει στον όμιλο, εξαιτίας των παικτών του Ολυμπιακού που μετέχουν σε αυτόν (πρώην και νυν).Τέλος, η Γκάνα δεν προτίθεται να πέσει αμαχητί, αλλά στερείτε ποιότητας συγκριτικά με τους έτερους τρεις.

Δείτε τις αποδόσεις για τον 8ο όμιλο

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To Παγκόσμιο όπως θα ήθελες να είναι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις