ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μακροχρόνια Μουντιάλ για όλα τα γούστα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Μακροχρόνια Μουντιάλ για όλα τα γούστα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μακροχρόνια Μουντιάλ για όλα τα γούστα

Μακροχρόνια Μουντιάλ για όλα τα γούστα

Ο #Kouros μελετά τους ομίλους του Παγκόσμιου Κυπέλλου και δίνει προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ δεν παραλείπει και τα ειδικά στοιχήματα.

Εδώ είμαστε πάλι λοιπόν! Αφορμή αυτή τη φορά όχι η αγωνιστική δράση των συλλόγων, αλλά το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η φιλοσοφία μου αναφέρει πως τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις δεν προσφέρονται για συνεχή πονταρίσματα, αλλά για λίγα bets σε επιλογές που έχουν αξία. Πάμε λοιπόν μαζί να μελετήσουμε αναλυτικά τους ομίλους της διοργάνωσης, ώστε να καταλήξουμε σε προγνωστικά Μουντιάλ.

Όμιλος Α

Ολλανδία, Σενεγάλη, Εκουαδόρ και Κατάρ οι χώρες που τον αποτελούν. Προφανώς μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση οι Ολλανδοί. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι Σενεγάλη και Εκουαδόρ θα παλέψουν για την δεύτερη θέση του ομίλου, ενώ το Κατάρ λογικά θα έχει το ρόλο του «φτωχού συγγενή» σε αυτό τον όμιλο, εκτός αν έχουμε μια περίπτωση διαιτητικής εύνοιας ανάλογης της Κορέας το 2002. Γενικότερα μιλάμε για ομάδες που εκτός της Ολλανδίας έχουν δυσκολία στο σκοράρισμα. Στο 1,60 το να σκοράρουν οι «oράνιε» τα περισσότερα τέρματα στον όμιλο.

Όμιλος Β

Όμιλο για πυρηνικό πόλεμο έχουμε εδώ, με Αγγλία, Ουαλία, ΗΠΑ και Ιράν. Δύσκολος όμιλος σε προβλέψεις καθώς αν θεωρήσουμε δεδομένη την πρόκριση της Αγγλίας, οι άλλες τρεις ομάδες θα παλέψουν. Μικρό προβάδισμα δίνω στο 1,95 της πρόκρισης των ΗΠΑ, χωρίς πάντως να το επιλέγω στα προγνωστικά μου.

Όμιλος Γ

Ο όμιλος του δεύτερου φαβορί για κατάκτηση της διοργάνωσης, της Αργεντινής. Συμπληρώνουν το Μεξικό και η Πολωνία των «δικών» μας Πινέδα και Σιμάνσκι. Σε ρόλο «κομπάρσου» η Σαουδική Αραβία. Πραγματικά οι Σαουδάραβες είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω από όλες δύο ομάδες του ομίλου και μάλλον δύο η περισσότερα από την Αργεντινή. Γιατί λοιπόν να μην τελειώσουν τον όμιλο χωρίς πόντο, στο 3,25 της Novibet;

Από τον συγκεκριμένο όμιλο έχω κρατήσει και ένα ειδικό στοίχημα. Ένα γκολ του Μέσι εκτός περιοχής πληρώνει 2,80 στη Novibet. Με δεδομένη την παρουσία του Αργεντινού ως δέκαρι τα τελευταία χρόνια και την έφεση του στις στημένες φάσεις, νομίζω ότι αξίζει ένα ποντάρισμα. Στην τελική, μιλάμε για τον Μέσι.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Όμιλος Δ

Τέταρτος όμιλος με Γαλλία, Δανία, Τυνησία και Αυστραλία. Ξεκάθαρα τα πράγματα εδώ με τις ευρωπαϊκές ομάδες να αποτελούν ακλόνητα φαβορί για την πρόκριση. Οι Γάλλοι πάντως εσχάτως δεν είναι καλά, ενώ έχουν και σημαντικές απουσίες (Κιμπεμπέ, Καντέ, Πογκμπά, Ενκουκού). Δύο νίκες πέτυχαν οι Δανοί στα μεταξύ τους στο περασμένο Nations League. Για όποιον θέλει να ρισκάρει, στο 4,00 να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου οι Σκανδιναβοί.

Όμιλος Ε

Ακόμη πιο ξεκάθαρα τα πράγματα εδώ. Με Ισπανία και Γερμανία στον ίδιο όμιλο, οποίες και να ήταν οι άλλες δύο ομάδες τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Ιάπωνες και Κοσταρικανοί δύσκολα θα παλέψουν για κάτι περισσότερο από την τρίτη θέση του ομίλου. Στοιχηματικά μιλώντας, δεν προκύπτει κάτι.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Όμιλος ΣΤ

Βέλγιο, Κροατία, Καναδάς και Μαρόκο για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης. Φαβορί οι Βέλγοι, αν και τα καλά τους χρόνια των ποδοσφαιριστών τους ανήκουν μάλλον στο παρελθόν. Επίσης γερασμένη ομάδα οι Κροάτες, οι οποίοι λογικά θα βρουν τον τρόπο να προκριθούν. Καλή ομάδα το Μαρόκο, χωρίς ποτέ όμως να έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση. Μάλλον άπειρος ο Καναδάς, αν και διαθέτει ορισμένους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Δύσκολος όμιλος, δεν προκύπτουν ευκαιρίες, θα πάμε πάσο.

Όμιλος Ζ

Εδώ συναντάμε το πρώτο φαβορί της διοργάνωσης, την Βραζιλία. Νομίζω ότι η πρώτη θέση θα πάει εκεί. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι οι Σέρβοι είναι καλύτερη ομάδα από τους Ελβετούς την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και θέλω να τους στηρίξω. Τέλος, το συμπαθέστατο Καμερούν ίσως υποτιμάται από τις αποδόσεις, αλλά στον συγκεκριμένο όμιλο δεν πιστεύω ότι έχει πολλές ελπίδες. Στο 3,60 το ενδεχόμενο να τερματίσουν Βραζιλία και Σερβία σε πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, με την ελπίδα ότι οι Σέρβοι θα είναι επιτέλους σοβαροί σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Όμιλος Η

Ο τελευταίος όμιλος της διοργάνωσης απαρτίζεται από τις Πορτογαλία, Ουρουγουάη, Νότια Κορέα και Γκάνα. Η ομάδα του Σάντος το πρώτο φαβορί για την πρόκριση, ενώ πολύ δύσκολα θα μείνουν εκτός και οι Ουρουγουανοί. Δυστυχώς για Νότια Κορέα και Γκάνα, τα πράγματα είναι δύσκολα και απαιτείται τεράστια υπέρβαση για να παρατείνουν την παρουσία τους στη διοργάνωση και πέραν των ομίλων. Μεταξύ της πρόκρισης Πορτογάλων και Ουρουγουανών στο 1,60 και των over 4,5 πόντων των Λατίνων στον όμιλο στο 1,87, επιλέγω το πρώτο, σε δυάδα με τα γκολ των Ολλανδών.

Ένα ειδικό στοίχημα που μου έκανε εντύπωση αφορά τους σκόρερ της Πορτογαλίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κάνει καθόλου καλή χρονιά και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια προχωρημένη ποδοσφαιρικά πια ηλικία. Αντίθετα ο Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει συνεχώς. Γιατί λοιπόν να μην είναι αυτός πρώτος σκόρερ της ομάδας του στην διοργάνωση, σε απόδοση 8,00;

Δυάδα απόδοσης 2.56
Ολλανδία
Να σημειώσει τα περισσότερα γκολ στον όμιλο
1.60
8ος όμιλος
Να προκριθούν Πορτογαλία και Ουρουγουάη
1.60
BET: 20 units
Μονό
Σαουδική Αραβία
Να χάσει όλους τους αγώνες του ομίλου
3.25
BET: 10 units
Μονό
7ος όμιλος
1η Βραζιλία - 2η Σερβία
3.60
BET: 7 units
Μονό
3ος όμιλος
Μέσι να σκοράρει εκτός περιοχής
2.85
BET: 10 units
Fun Bet
Πορτογαλία
Ρ. Λεάο πρώτος σκόρερ
8.00
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις