Όνειρο το 65.00 στο Μουντιάλ

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Λίγες ημέρες πριν το Μουντιάλ στο Κατάρ, ο #Fidel αρθρογραφεί και προτείνει το απόλυτο σημείο σε απόδοση 65.00.

Χαιρετώ τα πλήθη του koubanezos.gr. Όλους τους φίλους και τις φίλες. Ξεκίνησα τα μακροχρόνια για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ από την περασμένη Δευτέρα, στηρίζοντας τη Σερβία σε απόδοση 2.25. Τα ψαγμένα προγνωστικά μου όμως, καθώς και τα… πλοκάμια μου, δεν θα μπορούσαν να μείνουν σε ένα ποντάρισμα. Προχωρώ με μίνι ανάλυση πρώτου ομίλου, για να μην σας κουράσω, αλλά και πρόταση… όνειρο.

Πρώτος όμιλος λεπόν. Ολλανδία, Σενεγάλη, Ισημερινός και οι οικοδεσπότες του Κατάρ. Ξεκινώ από το τελευταίο. Εάν δεν είχαν αναλάβει τη διοργάνωση, δεν θα συμμετείχαν στην τελική φάση. Δεν έχουν το ρόστερ, την ποιότητα, την εμπειρία. Προχωρώ με τον Ισημερινό. Ομάδα λάτιν, με πάθος, τσαγανό, αλλά ως εκεί. Η Σενεγάλη αποτελεί παραδοσιακή δύναμη, έχει σοβαρούς και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές, όμως κι αυτή θα υποταχθεί στους «οράνιε».

Η Ολλανδία όπως καταλαβαίνει και ο κάθε άσχετος, είναι το απόλυτο φαβορί του ομίλου. Πιθανολογώ πως θα μετρήσει τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστές, τερματίζοντας με ευκολία στην κορυφή. Εάν λεπόν τερματίσει στην κορυφή, στους «16» πιθανότατα θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ιράν, ΗΠΑ ή Ουαλία, εκτιμώντας πως η Αγγλία θα τερματίσει στην κορυφή του δευτέρου ομίλου. Άρα, η Ολλανδία θα έχει εύκολο έργο και στους «16».

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Τι κρατάω για τα ψαγμένα προγνωστικά μου; Πρόκριση της Ολλανδίας στα προημιτελικά σε απόδοση 2.05 από τη Novibet.

Προχωρώ. Μίλησα για… όνειρο παραπάνω. Θέλω να πιστεύω πως στο Μουντιάλ του Κατάρ θα σημειωθούν σε όλες τις αναμετρήσεις γκολ. Αυτό το γεγονός έχει να σημειωθεί από το μακρινό σε όλους 1954. Εκείνη ήταν η τελευταία διοργάνωση που δεν σημειώθηκε κανένα 0-0. Έκτοτε, σε όλες τις διοργανώσεις υπήρξε τουλάχιστον μία λευκή ισοπαλία.

Κρατάω λοιπόν και την πρόταση να μην λήξει κανένα παιχνίδι με 0-0 στην κανονική διάρκεια σε απόδοση 65.00. Όνειρο που δεν είναι απαγορευτικό.

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Να προκριθεί στα προημιτελικά
Ολλανδία
2.05
BET: 40 units
Fun bet μακροχρόνιο Μουντιάλ
Να μην λήξει κανένα παιχνίδι στη διοργάνωση 0-0 στην κανονική διάρκεια
Ναι
65.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις