Με Ρούντιγκερ και Μίλερ στην πρεμιέρα η Γερμανία

Με Ρούντιγκερ και Μίλερ στην πρεμιέρα η Γερμανία

Πολύτιμες ενισχύσεις για τον Χάνσι Φλικ ενόψει της αναμέτρησης με την Ιαπωνία.

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή της “Νάσιονάλμανσαφτ”, ο Αντόνιο Ρούντιγκερ κι ο Τόμας Μίλερ θα είναι διαθέσιμοι για τον εναρκτήριο αγώνα της εθνικής Γερμανίας απέναντι στην Ιαπωνία, στις 23/11. Αμφότεροι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και απουσίασαν από την προπόνηση της ομάδας κατά την προετοιμασία στο Ομάν, ενώ θα μείνουν εκτός κι από το φιλικό με την τοπική εθνική ομάδα.

«Ο Τόμας (Μίλερ) κάνει ένα μικρό διάλειμμα, αλλά προπονήθηκε εντατικά στο Μόναχο και θα συνεχίσει να το κάνει κι εδώ», επισήμανε ο Φλικ σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Χρειαζόμαστε πολλή ποιότητα σε αυτές τις θέσεις για να πετύχουμε. Περιμένω από τον Τόμας, όπως ακριβώς και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την Ιαπωνία.»

Πέραν του αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης και του επιθετικού της Μπάγερν, ο Φλικ έχει στο μυαλό του και τη διαχείριση του φορμαρισμένου Μάριο Γκέτσε, ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος της Τρίτης.

«Η αποθεραπεία είναι σημαντική. Θα δούμε τι θα γίνει με το Μάριο αύριο. Έχει πολλούς αγώνες στα πόδια του αυτή τη σεζόν, οπότε είμαστε πολύ προσεκτικοί για το πώς θα το κάνουμε», παραδέχθηκε ο Γερμανός τεχνικός.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις