Υπερασπίστηκε τον Ρονάλντο ο Μοράις

Υπερασπίστηκε τον Ρονάλντο ο Μοράις

Για τη συνεργασία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ Ζοσέ Μοράις υπερασπιζόμενος τον Πορτογάλο σταρ.

Καθώς ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων του Twitter μετά το ξέσπασμα και την κακομεταχείρισή του στον σύλλογο, το πρώην αφεντικό του μίλησε πολύ για τη συμπεριφορά του.

Σε συνέντευξή του στον Βρετανό τηλεοπτικό παρουσιαστή, Πιρς Μόργκαν, ο Ρονάλντο επιτέθηκε στον σύλλογο, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ισχυριζόμενος ότι κακοποιείται και δεν σέβεται τον μάνατζερ τεν Χαγκ.

Η συνέντευξη έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο, όπου ορισμένοι θρύλοι μοιράστηκαν αντίθετες απόψεις για τον Πορτογάλο σταρ, Ρονάλντο.

«Δεν τον σέβομαι [τον τεν Χαγκ] γιατί δεν δείχνει σεβασμό για μένα. Μερικοί άνθρωποι, δεν με θέλουν εδώ – όχι μόνο τον προπονητή αλλά και τα άλλα δύο ή τρία παιδιά. Όχι μόνο φέτος αλλά και πέρυσι», είπε ο Ρονάλντο.

Ο Ζοσέ Μοράις, ο οποίος ήταν βοηθός προπονητή του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε ότι ο Ρονάλντο είναι προσγειωμένος και είναι ένα από τα πιο λογικά άτομα που έχει γνωρίσει ποτέ.

Μιλώντας στο A Bola, ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με τη συνεχιζόμενη διαμάχη μεταξύ του μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ και του πρώην σταρ της Μαδρίτης, Ρονάλντο.

«Η συνεργασία με τον Κριστιάνο ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές που είχα ως προπονητής. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και ένας στρατοσφαιρικός παίκτης», είπε ο Μοράις.

«Δεν λέω “UFO” γιατί είναι άνθρωπος. Θα ήταν περισσότερο ένας «Άνθρωπος Αγνώστων Χαρακτηριστικών». Αυτό είναι το μέγεθος της ικανότητας και του ταλέντου του. «Το να έχεις έναν παίκτη σαν αυτόν είναι να είσαι ένας ευλογημένος προπονητής. Ο Κριστιάνο είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας λογικός και προσγειωμένος άνθρωπος».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο πρώην νικητής του UEFA Champions League με τη Μαδρίτη, Ρονάλντο, προέτρεψε επίσης τους οπαδούς να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους κατά των σημερινών ιδιοκτητών, των Glazers.

«Οι οπαδοί, έχουν πάντα δίκιο. Νομίζω ότι οι οπαδοί πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια – πρέπει τώρα που οι παίκτες… θέλουμε το καλύτερο για τον σύλλογο – αγαπώ αυτόν τον σύλλογο», συνέχισε στη συνέντευξη.

«Έχετε κάποια πράγματα μέσα στον σύλλογο που δεν βοηθούν τη Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ) να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο ως Σίτι, Λίβερπουλ και ακόμη και τώρα Άρσεναλ, για παράδειγμα… που είναι περίπλοκο, είναι δύσκολο».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις