Με… καθυστέρηση Νεϊμάρ και Μαρκίνιος

Με… καθυστέρηση Νεϊμάρ και Μαρκίνιος

Άργησαν να ενσωματωθούν στην αποστολή της Βραζιλίας

Με καθυστέρηση πήγαν στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής Βραζιλίας ενόψει Μουντιάλ 2022 οι Νεϊμάρ και Μαρκίνιος.

Λόγω προβλημάτων με την πτήση τους από το Παρίσι προς το Τορίνο, όπου η Βραζιλία θα πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία (πέντε ημερών) πριν «πετάξει» για την Ντόχα και το Μουντιάλ που θα γίνει στο Κατάρ, οι δύο ποδοσφαιριστές μετέβησαν στο Τορίνο με καθυστέρηση.

Το ραντεβού των 26 παικτών της «σελεσάο» ήταν προγραμματισμένο για το πρωί της Δευτέρας (14/11) στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, αλλά οι δύο άσοι της Παρί Σεν Ζερμέν καθυστέρησαν, επειδή έπρεπε να αλλάξουν αεροπλάνο λόγω μηχανικών προβλημάτων.

Οι δύο παίκτες τελικά «πάτησαν» στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε το απόγευμα της ίδιας ημέρας, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τίτε έκανε την πρώτη χαλαρή προπόνηση στην οποία συμμετείχαν οι 14 παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με τους συλλόγους τους το Σαββατοκύριακο. Νεϊμάρ και Μαρκίνιος ενσωματώθηκαν στο τέλος του προγράμματος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Σύμφωνα με το τεχνικό επιτελείο της Βραζιλίας, το πλάνο είναι να αξιοποιηθούν οι δύο πρώτες μέρες στο Τορίνο για να αξιολογηθεί η φυσική κατάσταση των παικτών, ανάλογα και με το φόρτο δραστηριότητα. Σκοπός του τιμ είναι να διεξαχθεί η πρώτη… φουλ προπόνηση την Τετάρτη (16/11).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις