Αξία στους ανίσχυρους έως 2.50

Μακροχρόνια Μουντιάλ

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Ο #Jimandrez δίνει τα πρώτα «επίσημα» μουντιαλικά του προγνωστικά με ποντάρισμα στους ανίσχυρους έως 2.50.

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτα επίσημα μουντιαλικά προγνωστικά με έμφαση σε λαθάκια που έχουν συμβεί στις ανίσχυρες ομάδες. Αγορές υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλές, εμείς επιλέξαμε μερικές και πάμε να τις δούμε. μακροχρόνια μουντιάλ

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Θα ζοριστεί η άμυνα της Αυστραλίας

Ξεκίνημα από τον τέταρτο όμιλο. Γαλλία, Δανία, Τυνησία και Αυστραλία. Ένα γκρουπ με δύο φαβορί αλλά και δύο αουτσάιντερ. Οι «μπλε» φαίνεται πως θα σπάσουν φέτος την κατάρα που κυνηγά τους εκάστοτε πρωταθλητές κόσμου στην επόμενη διοργάνωση, αφού έχουν ένα ρόστερ σχεδόν έτοιμο. Απουσίες υπάρχουν αλλά και πάλι μιλάμε για σούπερ ομάδα.

Οι Σκανδιναβοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μένει να δούμε ποιος θα είναι ρόλος της εκπρόσωπου της βόρειας Αφρικής αλλά και της (άτυπα) Ωκεανίας. Η Τυνησία πάντα ήταν σκληρή ομάδα και φέτος… παίζει πιο σφιχτά από ποτέ. Θα δυσκολευτούν αρκετά και η Γαλλία αλλά και η Δανία, αφού ξέρει να κλείνεται αρκετά καλά στο καβούκι της. Από την άλλη, τα «καγκουρό» αποτελούν ένα μεγάλο ερωτηματικό, ιδίως για την αμυντική τους συμπεριφορά. Τόσα χρόνια παρατηρούμε τη φλυαρία στην άμυνα τους με αποτέλεσμα να τα κάνουν ιδιαίτερα αναξιόπιστα στοιχηματικά.

Στα τελευταία Μουντιάλ δέχονται περίπου έξι τέρματα μέσο όρο, δηλαδή δύο ανά αγώνα. Πιθανώς στην πρώτη αγωνιστική να συναντήσει την πιο έτοιμη Γαλλία και να δεχθεί περισσότερα γκολ σε σχέση με την Τυνησία που την έχει στο φινάλε και μπορούν όλα να έχουν κριθεί. Το να δεχθεί η Αυστραλία τα περισσότερα γκολ στον όμιλο, πληρώνει αδρά στο 2.30 και το επιλέγουμε.

Εδώ βρίσκεις μία μοναδική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Σκοράρει με άνεση η Ιαπωνία

Συνέχεια με το πέμπτο γκρουπ. Η Ιαπωνία σίγουρα έχει τα δικά της παράπονα από την κλήρωση, περίμενε διαφορετικά πράγματα και τελικά της ήρθαν Γερμανία με Ισπανία. Μία τόσο καλοδουλεμένη ομάδα είναι κρίμα να μην μπαίνει στην κουβέντα για τα νοκ-άουτ. Επιθετικό κατά βάση σύνολο, θα παίξει ελεύθερα και δεν θα φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Εξάλλου παικταράδες έχει, ποιότητα διαθέτει ενώ πέφτει πάνω και στην αδύναμη Κόστα Ρίκα που πλέον ούτε τον Νάβας έχει σε καλή κατάσταση.

Πιστεύουμε στην επιθετική της γραμμή και στη νοοτροπία του γρήγορου ποδοσφαίρου που παίζει. Το να πετύχει τρία τέρματα με αυτά τα δεδομένα που έχουμε είναι καλός αριθμός οπότε το οver 2,5 γκολ της στον όμιλο, μας αρέσει στο 1.87.

Εδώ βρίσκεις μία μοναδική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Θα κάνει ζημιές το Καμερούν

Κλείνουμε με το τίμιο και αδικημένο από τις αποδόσεις Καμερούν. Δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες ομάδες που θεωρούνται ως κομπάρσοι στους ομίλους τους. Τα «λιοντάρια», παίζουν μπάλα, έχουν κορμιά, διαθέτουν παίκτες που παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Μεσοεπιθετικά ιδιαίτερα διαθέτουν μονάδες όπως ο Ανγκισά ή ο φορμαρισμένος Τσούπο Μότινγκ. Θα προβληματίσουν όλες τις ομάδες στον όμιλο του και ιδιαίτερα όποια τα υποτιμήσει.

Η Σερβία δεν είναι ομάδα, η Ελβετία μοιάζει χαμένη στη μετάφραση. Μπορεί πράγματι να είναι ομάδες με περισσότερη εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις αλλά οι Αφρικανοί θα κόψουν βαθμούς. Το να πάρουν ένα τρίποντο στην διοργάνωση, δηλαδή τρεις τουλάχιστον βαθμούς, πληρώνει στο 2.50. Πολύ καλό, εξάλλου έχουν να πάρουν νίκη σε Μουντιάλ από το 2002 οπότε μιλάμε για σπάσιμο μιας κατάρας.

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Ομάδα που θα δεχθεί τα περισσότερα γκολ στον 4ο όμιλο
Αυστραλία
2.30
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Ιαπωνία
Over 2,5 γκολ στον όμιλο
1.87
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Καμερούν
Over 2,5 βαθμοί
2.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις