Μπρούνο, έχεις κάτι με τον Κριστιάνο; (vid)

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις για τους Ιμόμπιλε, Φερντάντες και Ζότα

Η επίμαχη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν δεν ήχησε καθόλου καλά όπως φαίνεται στον Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε στον Πιρς Μόργκαν ότι ήθελε να δώσει τη συνέντευξη-καταπέλτη ακριβώς πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ, ώστε να αφοσιωθεί στην εθνική Πορτογαλίας και να έχει χρόνο να… απορροφήσει ο κόσμος τον θόρυβο των δηλώσεών του. Ωστόσο, το timing που επέλεξε ήταν μάλλον λάθος, καθώς ήδη το κλίμα στα αποδυτήρια των Ίβηρων με τους συμπαίκτες του στη Γιουνάιτεντ έχει ψυχρανθεί.

Η αποστολή της ομάδας του Φερνάντο Σάντος συγκεντρώθηκε στις εγκαταστάσεις της στην πόλη Οέιρας και ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε ένα σκηνικό αμηχανίας ανάμεσα στον CR7 και τον Μπρούνο Φερνάντες.

Συγκεκριμένα, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο, ο Φερνάντες μπαίνει στα αποδυτήρια και περνάει δίπλα από τον Κριστιάνο, ο οποίος τού δίνει το χέρι του, αλλά οριακά τον κοιτάζει και ανταποδίδει τη χειραψία με το… ζόρι, φεύγοντας αμέσως από το σημείο. Αντίδραση που άφησε εμβρόντητο τον 38χρονο σούπερ σταρ, με «παγωμένο» βλέμμα.

Το αμήχανο τετ-α-τετ δεν άργησε να κάνει τον γύρο των social media, προμηνύοντας… διχασμό στο εσωτερικό της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις