Γράφει ιστορία το Μεξικό

Γράφει ιστορία το Μεξικό

Οι Μεξικανοί, Γκουαρδάδο και Οτσόα με την εμφάνιση που αναμένεται να κάνουν 22 Νοεμβρίου θα μείνουν στα βιβλία της ιστορίας του Μουντιάλ.

Οι βετεράνοι του αθλήματος, Αντρές Γκουαρδάδο και Γκιγιέρμο Οτσόα είναι έτοιμοι να μείνουν στα βιβλία της ιστορίας αφού το Μεξικό θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα έχει δύο παίκτες της που συμμετέχουν στο ίδιο Παγκόσμιο κύπελλο για πέμπτη φορά.

Ο Γκουαρδάδο και ο Οτσόα έκαναν την παρθενική τους συμμετοχή με την φανέλα της «τρι» τον Δεκέμβριο του 2005 και από τότε συμμετέχουν σε κάθε Μουντιάλ.

«Κοιτάω πίσω και είμαι περήφανος για αυτά που μπόρεσα να πετύχω. Δεν είναι εύκολο να παραμείνεις εδώ αφού χρειάζεται καθημερινή σκληρή δουλειά για να διατηρηθείς σε ένα τόσο υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο» ήταν κάποια από τα λόγια που ανέφερε στην συνέντευξη τύπου ο Γκουαρδάδο.

Η λίστα με τους παίκτες που έχουν παίξει πέντε Παγκόσμια δεν είναι μεγάλη αφού μόνο οι Μπουφόν, Ματέους και οι Μεξικανοί Μαρκέζ και Καρβαχάλ το έχουν καταφέρει. Σε αυτό το Παγκόσμιο πέρα από τους πάνω αναφερόμενους θα προστεθούν και οι δύο τρομεροί παίκτες Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις