Ανάλυση 3ου ομίλου του Μουντιάλ 2022

Αφιέρωμα Μουντιάλ

Αφιέρωμα Μουντιάλ: Το koubanezos.gr αναλύει τις ομάδες του τρίτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ποντάρει αναλόγως.

Εδώ είμαστε. Στο τελευταίο πιθανότατα, Παγκόσμιο Κύπελλο του απόλυτου σούπερ σταρ, ΛίονελΜέσι. Ο Αργεντινός αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να οδηγήσει την «αλμπισελέστε» στην κορυφή του κόσμου για πρώτη μετά το 1986. Και η αλήθεια είναι πως στα προγνωστικά Μουντιάλ, την… «ψήνουμε» την κατάκτησή του από την Αργεντινή. Μεξικό και Πολωνία θα κοντραροχτυπηθούν για τη δεύτερη θέση, ενώ η Σαουδική Αραβία θα προσπαθήσει να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία. μουντιάλ αφιέρωμα

Ο όμιλος και οι αγώνες

3ος όμιλοςΝικητής
ομίλου
Πρόκριση
(ναι / όχι)
 Αργεντινή1.401.08 – 7.00
 Μεξικό6.001.95 – 1.80
 Πολωνία5.501.90 – 1.85
 Σ. Αραβία21.007.50 – 1.07
Date & timeΑγώνες
 22/11  12:00Αργεντινή – Σ. Αραβία
 22/11  18:00Μεξικό – Πολωνία
 26/11  15:00Πολωνία – Σ. Αραβία
 26/11  21:00Αργεντινή – Μεξικό
 30/11  21:00Πολωνία – Αργεντινή
 30/11  21:00Σ. Αραβία – Μεξικό

 

Όπως είπαμε και στον πρόλογο, η Αργεντινή είναι το γκραν φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα στον 3ο όμιλο. Βρίσκεται στην κορυφαία στιγμή της εδώ και πολλές δεκαετίες, ούσα αήττητη για 35 συναπτά ματς, επίσημα ή φιλικά. Δεν μπορεί φυσικά να αγνοηθεί η επιστροφή της στην κορυφή της Νοτίου Αμερικής για πρώτη φορά μετά το 1993. Τίτλος που ήταν και ο πρώτος του Μέσι με τη φανέλα της. Επίσης, ακολούθησε η κατάκτηση ενός δευτέρου, άτυπου αυτή τη φορά τίτλου, του Finalissima. Πρόκειται για το… διηπειρωτικό των Εθνών. Αντίπαλος ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, τον περασμένο Ιούνιο στο «Γουέμπλεϊ». Η δουλειά που γίνεται υπό τον Σκαλόνι είναι εξαιρετική και μένει να δούμε πως θα καταφέρει να κρύψει εκ νέου τις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας του.

Όμως δεν είναι το τελευταίο Μουντιάλ μόνο για τον Μέσι. Είναι και για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός κορυφαίος φορ αναζήτησε φέτος νέες περιπέτειες μετακομίζοντας στην Μπαρτσελόνα, στην οποία έχει κουμπώσει για τα καλά. Την αύρα αυτή θέλει να μεταφέρει και στην Εθνική Πολωνίας προκειμένου να περάσει στα νοκ άουτ για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια.

Πολύ έμπειρο σε τελικές φάσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων το Μεξικό. Αυτή θα είναι η 17η παρουσία του σε σύνολο 22 διοργανώσεων κι όποιος το ξεγράψει, θα την πατήσει. «Ευρωπαϊκό» ως είθισται το ρόστερ του, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αυτό της Πολωνίας. Ίσως βασικά, να είναι και καλύτερο!

Συχνός θαμώνας τα τελευταία 30 χρόνια σε τελικά Μουντιάλ η Σαουδική Αραβία, όμως μόνο στην πρώτη της συμμετοχή το 1994 κατάφερε να προκριθεί στα νοκ άουτ. Στις υπόλοιπες τέσσερις παρουσίες της αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων και αν λάβουμε υπόψιν μας την ποιότητα του ρόστερ της αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες, κάτι τέτοιο θα συμβεί και στο Κατάρ.

Αφιέρωμα Μουντιάλ – Προγνωστικό

Αργεντινή για πρωτιά. Ας πάρουμε αυτό ως υπόθεση στην προοικονομία του ομίλου. Η «αλμπισελέστε» μοιάζει πιο ώριμη από ποτέ, ο Μέσι έρχεται με μεγάλα κέφια και σε τοπ φόρμα και μπορεί να την οδηγήσει μακριά. Πόσο μακριά δεν ξέρουμε, αλλά εδώ άλλωστε μιλάμε για τον όμιλο. Από εκεί και πέρα, ψάχνουμε τη δεύτερη. Βρίσκουμε μια στατιστική που λέει πως αφενός το Μεξικό στις επτά από τις οκτώ τελευταίες του συμμετοχές φτάνει μέχρι τη φάση των «16» κι αφετέρου η Πολωνία στις τρεις τελευταίες της παρουσίες σε Μουντιάλ, σταματά στους ομίλους. Θα συμβεί πάλι; Γιατί όχι; Αργεντινή πρώτη και Μεξικό δεύτερο στο 2.80, λοιπόν. Επίσης, οι επτά βαθμοί μοιάζουν καλοί για την Αργεντινή. Τρεις από τη Σαουδική Αραβία και μία νίκη και μια ισοπαλία κόντρα σε Μεξικό και Πολωνία. Στο 3.25 αξίζει το ρίσκο. Τέλος, τα over 3,5 γκολ των Πολωνών μοιάζουν χαμηλό line με βάση το γεγονός πως στο ρόστερ υπάρχει ο σούπερ φορμαρισμένος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Στο 1.85 το over.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις