ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ανάλυση 2ου ομίλου του Μουντιάλ 2022

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ανάλυση 2ου ομίλου του Μουντιάλ 2022

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ανάλυση 2ου ομίλου του Μουντιάλ 2022

αφιέρωμα μουντιάλ

Αφιέρωμα Μουντιάλ: Το koubanezos.gr αναλύει τις ομάδες του δεύτερου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ποντάρει αναλόγως.

Ο 2ος όμιλος του Μουντιάλ είναι από τους πιο αμφίρροπους της διοργάνωσης. Ναι μεν η Αγγλία είναι το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση, ωστόσο ΗΠΑ και Ουαλία θα δώσουν τη δική τους μάχη για τη 2η προνομιούχο θέση. Ο όμιλος συμπληρώνεται από το Ιράν. Οι Ασιάτες διαθέτουν ποδοσφαιριστές με σημαντική εμπειρία και μπορούν να ζορίσουν όλους τους αντιπάλους αν μπουν στη διαδικασία να τους υποτιμήσουν. μουντιάλ αφιέρωμα

Ο όμιλος και οι αγώνες

5ος όμιλοςΝικητής
ομίλου
Πρόκριση
(ναι / όχι)
Αγγλία1.301.03 – 9.00
Ουαλία7.002.08 – 1.67
ΗΠΑ5.502.00  – 1.72
Ιράν18.004.75 – 1.15
Date & timeΑγώνες
21/11  15:00Αγγλία-Ιράν
21/11  21:00ΗΠΑ-Ουαλία
25/11  12:00Ουαλία-Ιράν
25/11  21:00Αγγλία-ΗΠΑ
29/11  21:00Ιράν-ΗΠΑ
29/11  21:00Ουαλία-Αγγλία

 

Η Αγγλία έφτασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 και στη συνέχεια στον τελικό του Euro 2020 – μόνο και μόνο για να χάσει με οδυνηρό τρόπο στα πέναλτι από την Ιταλία και είναι αποφασισμένη να πάει όσο καλύτερα γίνεται στο Μουντιάλ του Κατάρ και συγκεκριμένα να φτάσει στην κατάκτηση του δεύτερου μεγάλου τροπαίου στην ιστορία της. Αυτή η «δίψα» για διάκριση δίνει στους παίκτες του Σάοθγκειτ ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι των υπολοίπων ομάδων του ομίλου.

Η 2η συμμετοχή της Ουαλίας στο Μουντιάλ είναι γεγονός. Η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ θα βρεθεί στα τελικά του Κατάρ δείχνοντας συνέπεια στις τελευταίες διοργανώσεις αρχής γενομένης το Euro 2016 όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού εκεί όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου, Πορτογαλία. Στην τελική φάση του Euro βρέθηκε και πέρυσι. Στο Κατάρ θέλει να πραγματοποιήσει το βήμα παραπάνω και να βρεθεί στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ. Έχει και την εμπειρία και την ποιότητα ώστε να τα καταφέρει.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είθισται να προκρίνοντται στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά σπάνια φτάνουν μακριά. Ρεαλιστικός στόχος η πρόκριση στους «16». Αυτό το στυλ ποδοσφαίρου μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές στις ΗΠΑ όσο στον υπόλοιπο κόσμο, όμως στην κατάταξη της FIFA πλασάρεται στην πρώτη εικοσάδα και θεωρείται μία ανερχόμενη δύναμη στον παγκόσμιο χάρτη του ποδοσφαίρου. Διαθέτει ουκ ολίγους ταλαντούχους και νεαρούς παίκτες. Η απειρία τους σε τέτοια διοργάνωση ίσως να μην τους ωφελήσει, ωστόσο έχουν την ποιότητα να είναι ανταγωνιστικοί. Όπως προαναφέραμε αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη με την Ουαλία για την κατάληψη της 2ης θέσης.

Το Ιράν θα βρεθεί για έκτη φορά στην τελική φάση ενός Μουντιάλ, για πρώτη φορά όμως θα είναι η τρίτη διαδοχική. Μεγάλος στόχος η παρθενική του πρόκριση στα νοκ άουτ καθώς πάντα αποτύγχανε όμως σταδιακά έχει αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία. Οι ποδοσφαιριστές που διαθέτει μόνο αμελητέες μονάδες δεν είναι, ωστόσο βρίσκεται ένα βηματάκι πίσω από τις άλλες τρεις ομάδες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσει τη δική του «μάχη» σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου.

Αφιέρωμα Μουντιάλ – Προγνωστικό

Οι ΗΠΑ διαθέτουν επίσης μία πολύ νεανική ομάδα με «πλούσιο» ταλέντο. Κανείς δε γνωρίζει αν τελικώς θα καταφέρουν να βρεθούν στους «16» του Μουντιάλ. Παρόλα αυτά είναι δεδομένο πως η παρουσία τους θα είναι κάτι περισσότερο από αξιοπρεπής και ανταγωνιστική. Αν κάτι αξίζει στοιχηματικά είναι το ποντάρισμα ότι οι Αμερικανοί θα συγκεντρώσουν ακριβώς 4 βαθμούς στον όμιλο. Αυτή την τιμή την βρίσκουμε στη Novibet με την ελκυστική απόδοση 3.45 και γι’αυτό σας την συστήνουμε.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις