Επιστράτευση για την πρόκριση και… 4.28!

Προγνωστικά

Ο #Playmaker βάζει μια παρένθεση στη Euroleague και ποντάρει στον αγώνα της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Καλή εβδομάδα σε όλους. Πως να μην είναι άλλωστε, αφού η προηγούμενη έκλεισε με εμφατικό τρόπο, μιας και το βράδυ της Παρασκευής βγάλαμε σημεία με απόδοση μέχρι και 10.00(!) στη Euroleague. Η Δευτέρα μας βρίσκει να ασχολούμαστε με προγνωστικά από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προγνωστικά μπάσκετ στο πλάι της Εθνικής

Η κατάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι τραγική, με αποτέλεσμα αρκετές μεγάλες δυνάμεις να αντιμετωπίζουν το κάζο του αποκλεισμού από μια μεγάλη διοργάνωση, μόνο και μόνο επειδή πολλοί από τους καλύτερους παίκτες τους δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω υποχρεώσεων σε συλλογικό επίπεδο. Το καταλάβαμε καλά στον αγώνα της Ελλάδας την περασμένη εβδομάδα απέναντι στη Λετονία. Χωρίς τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 80-60. Κάπως έτσι η σημερινή αναμέτρηση στην έδρα του Βελγίου αποκτά σημαντικό χαρακτήρα, ώστε να μην μπούμε σε μπελάδες. Η προσπάθεια της Εθνικής μας θα ενισχυθεί με την παρουσία παικτών των δύο «αιωνίων» και όχι μόνο, αφού θα δώσουν το παρών οι Καλάθης, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Μποχωρίδης, Λούντζης και Π. Καλαϊτζάκης.

Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου! Δωρεάν – Χωρίς Κατάθεση

Θυμίζω πως η Ελλάδα είναι πλέον στην 3η θέση του ομίλου με τέσσερις νίκες και τρεις ήττες. Στα δύο τελευταία ματς θα αντιμετωπίσει τη Σερβία εντός και τη Λετονία εκτός. Αυτό σημαίνει πως απόψε ίσως δίνει το ευκολότερο θεωρητικά παιχνίδι της, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει και πολλά περιθώρια πρόκρισης. Το χάντικαπ έχει τοποθετηθεί στους 2,5 με 3,5 πόντους, ανάλογα την εταιρεία. Θεωρώ πως μια σοβαρή Εθνική με αρκετούς «Ευρωλιγκάτους», αλλά και παίκτες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα πάρει καλύψει αυτούς τους 3-4 πόντους. Βασικό ποντάρισμα λοιπόν η νίκη με τουλάχιστον τρεις πόντους διαφορά. Μπορούμε να ρισκάρουμε και με ένα combo νίκης της Εθνικής μας από ημίχρονο, αφού πιστεύω πως θα προσπαθήσει να τελειώσει τη δουλειά όσο νωρίτερα γίνεται.

Μονό
21:30
Βέλγιο - Ελλάδα
2 (-2,5)
1.86
BET: 40 units
Combo
21:30
Βέλγιο - Ελλάδα
2 (-1,5) ημίχ. / 2 (-6,5) τελ.
4.28
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις