Προγνωστικά σνούκερ: Με ειδικό στο 2.60

προγνωστικά σνούκερ

Μετά τα πρώτα ταμεία στο UK Championship, ο #Snookerbet κυνηγά επιπλέον κέρδη με ένα ειδικό κι ένα «ξερό» σημείο από το απογευματινό πρόγραμμα της Κυριακής.

Καλά ξεκίνησε η τελική φάση του UK Championship για τα προγνωστικά σνούκερ. Αν, μάλιστα, ο Τζίμι Γουάιτ δεν έχανε στην τελευταία μαύρη το πρώτο frame κόντρα στον Ράιαν Ντέι, θα είχαμε πιάσει το απόλυτο. Παίρνουμε θάρρος, ωστόσο, για να κυνηγήσουμε ακόμα μεγαλύτερα κέρδη. Πιάνουμε για αρχή το απογευματινό πρόγραμμα της Κυριακής (13/11).

Στον αγώνα του Νιλ Ρόμπερτσον με τον Τζο Πέρι, ισχύουν σε μεγάλο βαθμό όσα γράψαμε και χθες για τον Μαρκ Άλεν και τον Τζόρνταν Μπράουν. Δεν είναι απλώς practice partners, αλλά και στενοί φίλοι. Ο Αυστραλός, μάλιστα, έχει πει επανειλημμένα ότι βλέπει τον Πέρι σαν τον μεγάλο του αδελφό του. Κι ότι χωρίς τη βοήθεια του, στα δύσκολα πρώτα χρόνια της προσαρμογής στην Αγγλία, πιθανότατα δεν είχε φτάσει τόσο ψηλά.

Φυσικά, οι αναμετρήσεις των δύο παικτών είναι πολλές, στα 22 χρόνια που συνυπάρχουν στο Tour, με τον τελικό του Wuxi Classic του 2014 να ξεχωρίζει. Η θερμή αγκαλιά μετά τη λήξη και τα δάκρυα του νικητή Ρόμπερτσον, όταν συνειδητοποίησε ότι είχε στερήσει από τον καλό του φίλο τον πρώτο του ranking τίτλο, είχε συγκινήσει πολύ κόσμο τότε.

Ήταν γραφτό, ευτυχώς, ο Πέρι να κατακτήσει τρόπαια στα χρόνια που ακολούθησαν. Έτσι, δεν κρατάει… μανιάτικο στον Ρόμπερτσον για εκείνον τον χαμένο τελικό. Αναγνωρίζει την ανωτερότητά του ως παίκτη, αλλά δεν τον αντιμετωπίζει με φόβο. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι φορές που τον έχει νικήσει, εύκολα κιόλας. Όπως στον ημιτελικό του World Open του 2016, όπου είχε σημειώσει τρία διαδοχικά century breaks.

Στον πίνακα των ειδικών στοιχημάτων της Winmasters, βρίσκουμε στο 2.60 το να πετύχει ο Πέρι ένα century (over 0,5). Δεν είναι το φόρτε του Άγγλου άσου το σκοράρισμα. Παρατηρούμε, ωστόσο, ότι είναι πιο αποτελεσματικός όταν αντιμετωπίζει τον Ρόμπερτσον. Δύο «κατοστάρια» σημείωσε και στον τελευταίο προκριματικό κόντρα στον Γκρέαμ Ντοτ (6-0), άρα έχει μομέντουμ. Γιατί όχι, λοιπόν;

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Προγνωστικά σνούκερ: Μπορεί ο Λιού

Ο Τζάο Σιντόνγκ γνώρισε την ήττα από τον Σαμ Κρέιγκι με 6-2 και η υπεράσπιση του τίτλου τελείωσε προτού καλά-καλά αρχίσει. Τι θα κάνει, όμως, σήμερα ο έτερος περσινός φιναλίστ; προγνωστικά σνούκερ

Ο Λούκα Μπρεσέλ αντιμετωπίζει έναν «ομόσταβλο» του Τζάο (στη Victoria Academy), τον Λιου Χαοτιάν. Εκτός απ’ αυτόν, όμως, πρέπει να νικήσει και τον κακό του εαυτό, κάθε φορά που κατεβαίνει ως seed σε major τουρνουά. Σε τρία διαφορετικά Παγκόσμια ως 16αδάτος, έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες από qualifiers. Το 2018 από τον Ρίκι Γουόλντεν, το 2019 από τον Γκάρι Γουίλσον και το 2022 απ’ τον Νοπόν Σαενγκχάμ.

Φέτος που ισχύει αντίστοιχο format και στο UK Championship, ο Βέλγος ελπίζει να δώσει τέλος σ’ αυτήν την αρνητική παράδοση. Δεν θα είναι εύκολο, όμως, κόντρα σε έναν παίκτη όπως ο Λιού. Ο 25χρονος Κινέζος τα έχει πάει καλά μες στο 2022, ενώ πριν ένα μήνα συνέτριψε με 4-0 τον ίδιο τον Μπρεσέλ στη φάση των «16» του Northern Ireland Open. Ικανότατος σκόρερ, με καλό all-round παιχνίδι, δείχνει να βρήκε την ηρεμία που του είχε λείψει τα πρώτα του χρόνια στην Αγγλία (2013-15) και στοχεύει ψηλά.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Απ’ τη στιγμή που η απόδοση της νίκης του Λιου υπερβαίνει το 2.50, δεν θα σκεφτούμε κάτι άλλο. Πέρα από το άγχος που θα έχει ο Μπρεσέλ ως φαβορί, δεν διανύει και περίοδο φόρμας. Δεν ήταν καλός στο Champion of Champions κόντρα στον Τραμπ, άσχετα αν κόντεψε να στείλει το ματς σε decider (2-4). Ούτε η κατάκτηση του Championship League τον Ιούλιο, με αγώνες-λοταρία των best of 5 frames, αλλάζει την πεποίθησή μας.

Μονό
15:00
Ρόμπερτσον - Πέρι
Πέρι over 0,5 centuries
2.60
BET: 8 units
Μονό
15:00
Μπρεσέλ - Λιού
2
2.55
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις