Πίστη στον Άρη, 6.50 στη Λεωφόρο

Προγνωστικά

Ο #Kouros εστιάζει στο εγχώριο πρωτάθλημα στα προγνωστικά του, έχοντας επιλογές σε τρία από τα σημερινά παιχνίδια.

Καλημέρα σε όλους! Επιστροφή στη στήλη μας μετά από καιρό με αγαπημένη Super League, τα παιχνίδια της οποίας διεξάγονται όλα σήμερα. προγνωστικά

Προγνωστικά: Περνάει από τα Γιάννενα ο Άρης

Ξεκίνημα με το πρώτο χρονολογικά παιχνίδι της ημέρας, αυτό του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξέσπασε ο Άρης κόντρα στη Λαμία (5-0), το είχαν ανάγκη οι «κίτρινοι». Δεν είναι καλός ο ΠΑΣ φέτος, ηττήθηκε στο Βόλο και παρέμεινε χαμηλά. Έχει ποιότητα ο Άρης μεσοεπιθετικά, την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος διαθέτει ο ΠΑΣ. Νομίζω έχει την κατάλληλη ευκαιρία για να χτίσει σερί. Στο 1.80 προσφέρεται η επικράτηση των φιλοξενούμενων στη Novibet.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Παιχνίδι για γκολ στην Τούμπα

Συνέχεια με την έτερη ομάδα της συμπρωτεύουσας, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της ημέρας. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στη Νίκαια, πέρασε εύκολα με 0-3. Ο Βόλος ήταν μέτριος αλλά έδειξε και κόντρα στον ΠΑΣ ότι έχει τι εύκολο γκολ, εκμεταλλευόμενος τις στιγμές του. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η άμυνα του ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να είχε δεχτεί γκολ μεσοβδόμαδα. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου όμως είναι πιο ποιοτική και δε θα χαριστεί. Το goal/goal & over 2,5 στο αδικαιολόγητα υψηλό 2.55 στην Betshop.

Κλείνω με ένα fun bet στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Οι απουσίες του Παναθηναϊκού στα άκρα της επίθεσης τον υποχρεώνουν στο να φορτώσει την αντίπαλη περιοχή περισσότερο για να βρει γκολ. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τα ψηλά κορμιά των δύο ομάδων, έχει αξία να δούμε το πρώτο γκολ να σημειώνεται με κεφαλιά στο 6.50 της Novibet.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Μονό
16:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης
2
1.80
BET: 10 units
Ειδικό
17:15
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
Πρώτο γκολ με κεφαλιά
6.50
BET: 5 units
Combo
21:30
ΠΑΟΚ - Βόλος
Goal/goal & over 2,5
2.55
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις