Προκλητικές αποδόσεις στο Νησί

Προγνωστικά

Σε Αγγλία και Ελλάδα το ενδιαφέρον της στήλης και ο #Nikolas43 βλέπει αποδόσεις προκλητικές από 1.90 μέχρι 4.20.

Παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Κυριακής σε Αγγλία και Ελλάδα. Σε κάποια οι αποδόσεις ίσως αδικούν λίγο την μια ομάδα και μοιάζουν με ευκαιρία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Το αρχαιότερο ντέρμπι της Αγγλίας στο 2.38

Κι όμως το αρχαιότερο ντέρμπι της Αγγλίας γνωστό και ως «Cotton Mills Derby» δεν έχει φανταχτερά ονόματα. Έχει έχθρα, ξύλο και πολύ μα πολύ παρελθόν. Κάπου στο 1882 η Μπλάκμπερν αντιμετώπισε την Μπέρνλι σε ένα φιλικό και την κέρδισε με 10-0. Από τότε η μια μισεί θανάσιμα την άλλη, όχι για το βαρύ σκορ του φιλικού αλλά για πολλούς κοινωνικούς και ταξικούς λόγους. Πολλές ιστορίες αλλά δεν είναι η στιγμή να τις πούμε. Αυτή τη στιγμή είναι σε τρομερή φόρμα και οι δυο. Η Μπέρνλι στην κορυφή της Championship και δυο βαθμούς πίσω η Μπλάκμπερν. 

Αυτό σε συνδυασμό με το μίσος δίνει ένα ντέρμπι που προσφέρει γκολ και θέαμα. Αγγλία είναι, αν δεν βάλεις γκολ στον μισητό αντίπαλο που θα βάλεις. Το τι θα γίνει έξω από το γήπεδο δεν μας αφορά, goal/goal & over 2,5 να γίνει νωρίς μας νοιάζει. 2.38 η απόδοση στη Novibet

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Νέο ξεκίνημα με Έμερι και 4.20 στον ορίζοντα 

Συνεχίζουμε στο «Φάλμερ Στέιντιουμ» του Μπράιτον εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί την Άστον βίλα. Οι «χωριάτες» με τον Έμερι πλέον στο τιμόνι γυρίζουν σελίδα. Είναι γεγονός πως το όνομα του αποπνέει μια σιγουριά. Κέρδισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση λίγες μέρες μετά στον αποκλεισμό της στο EFL Cup επίσης από την Μάντσεστερ. 

Οι «γλάροι» ενώ ξεκίνησαν καλά εμένα προσωπικά δεν με έπεισαν ποτέ. Το 4-1 επί της Τσέλσι ήταν απλά μια απάντηση στον πρώην προπονητή τους, ενώ η πρόκριση επί της Άρσεναλ, απλά πυροτέχνημα. Πιο εύκολα δέχομαι ότι η Άρσεναλ δεν ασχολήθηκε και τόσο με το παιχνίδι παρά ότι την πέταξε εκτός η Μπράιτον. Θεωρώ υπερβολικό το 4.20 της Novibet στο διπλό της Άστον βίλα και θα πάρω το ρίσκο να το προτιμήσω. Επίσης θα πάρω κι ένα ειδικό το over 1,5 ομαδικό για τους «χωριάτες» στο 3.30 του Pamestoixima.gr.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Προγνωστικά: Σκοράρει η Φούλαμ στο 2.60

Φούλαμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Κρέιβεν Κότατζ». Μια Φούλαμ έκπληξη καθώς μετά την περασμένη τρομερή χρονιά στην Championship φιγουράρει στην ένατη θέση. Δεν είναι μόνο τύχη είναι και σκληρή δουλειά. Είχε κάποια άτυχα αποτελέσματα που ίσως να της άξιζε να είναι μια-δυο θέσεις παραπάνω. Η Γιουνάιτεντ έχει τα γνωστά προβλήματα. Μπορεί να δεχθεί γκολ από οποιονδήποτε αλλά και να σκοράρει επίσης σε κάθε παιχνίδι. Εκεί θα βασιστώ και με δεδομένο το εύκολο σκοράρισμα της Φούλαμ θα πάρω το over 1,5 για την ομάδα του Λονδίνου. Ας έρθει όσο θέλει μετά, 2.60 η απόδοση στο Pamestoixima.gr.

Live καζίνο στη Winmasters σε πραγματικές συνθήκες για μια αληθινή εμπειρία.

Προγνωστικά: Στο Φάληρο παίζονται πολλά

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι στραμμένα τα βλέμματα το απόγευμα της Κυριακής. Ολυμπιακός και ΑΕΚ θέλουν οπωσδήποτε νίκη και ο Παναθηναϊκός τη μεταξύ τους ισοπαλία. Δεν είναι μόνο αυτός όμως, η ισοπαλία βολεύει επίσης ΠΑΟΚ και Βόλο που ακολουθούν στην βαθμολογία και παίζουν μεταξύ τους. Χαμός.  προγνωστικά

Η ΑΕΚ με σταθερά καλές εμφανίσεις έχει μπροστά της ένα δύσκολο τεστ. Με νίκη θα ξεφύγει επτά πόντους από τον Ολυμπιακό και θα είναι πλέον μοναδική αντίπαλος του Παναθηναϊκού για τον τίτλο. 

Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι ένα αίνιγμα. Αν κάνει εμφάνιση εφάμιλλη της Λεωφόρου μπορεί να πάρει τη νίκη. Αν κάνει εμφάνιση από τις συνηθισμένες θα είναι τυχερός αν δεν χάσει. Το 3.20 του διπλού είναι προκλητικό σαν απόδοση αλλά το ρίσκο είναι τεράστιο. Θα πάω με την καλή επιθετική εικόνα της ΑΕΚ και θα ποντάρω στο over 1,5 της Ένωσης σε απόδοση 2.95 στη Novibet. Επίσης θα ποντάρω και στο goal/goal του Φαλήρου στο 1.90.

Ό,τι θέλεις από Στοίχημα το βρίσκεις στο Betshop.gr

Στην Τούμπα σκοράρουν και πληρώνουν 2.04

Όπως ανέφερα πριν ΠΑΟΚ και Βόλος παίζουν μεταξύ τους ακολουθώντας στην βαθμολογία Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Παίζουν πιο αργά και θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι. Και οι δυο ομάδες, σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, έχουν το γκολ και αυτός είναι ο λόγος που μου κάνει κλικ αυτό το ματς. Λίγο μεγάλο το 2.04 της Novibet στα δικά μου μάτια για το goal/goal στην Τούμπα.  

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε. 

Combo
14:30
Μπέρνλι - Μπλάκμπερν
Goal/goal & οver 2,5
2.38
BET: 10 units
Μονό
16:00
Μπράιτον - Άστον Βίλα
2
4.20
BET: 5 units
Μονό
16:00
Μπράιτον - Άστον Βίλα
Άστον Βίλα οver 1,5
3.30
BET: 5 units
Μονό
18:30
Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Φούλαμ οver 1,5
2.60
BET: 5 units
Μονό
19:30
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Goal/goal
1.90
BET: 30 units
Μονό
19:30
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
ΑΕΚ οver 1,5
2.95
BET: 5 units
Μονό
21:30
ΠΑΟΚ - Βόλος
Goal/goal
2.04
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις