Δελεάζει το 2.30 στο Μπράιτον

προγνωστικά

Με τα γκολ πηγαίνει για άλλη μια φορά ο #Bats στο «αντίο» των πρωταθλημάτων πριν το Μουντιάλ.

Μία επιλογή από Αγγλία και μία από Γερμανία ξεχωρίζουν στα προγνωστικά της Κυριακής.

Προγνωστικά: Μπράιτον – Άστον Βίλα

Ματσάρα των «μικρομεσαίων» αναμένεται στο «Άμεξ» ανάμεσα σε Μπράιτον και Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι συνεχίζει να παίζει ανοιχτό κι επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που επιβραβεύεται αν κρίνουμε με βάση τα αποτελέσματα που παίρνει. Είναι η πρώτη ομάδα που κέρδισε στο «Έμιρεϊτς» τη φετινή σεζόν με το 3-1 για το Carabao Cup κι ήταν κι η τελευταία που είχε πάρει διπλό σε αυτό το γήπεδο με το 2-1 πέρσι.

Βρίσκει απέναντί της μια ομάδα που έρχεται με φόρα και εξαιρετική ψυχολογία. Το ντεμπούτο του Έμερι συνδυάστηκε με επιβλητική νίκη με 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν φοβήθηκαν να παίξουν ανοιχτά και επιθετικά οι «χωριάτες» και τους βγήκε. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν μια άτυπη ρεβάνς στο Carabao Cup, επικρατώντας με 4-2 στο «Ολντ Τράφορντ». Τέσσερα σερί goal/goal & over 3,5 μετρούν οι γηπεδούχοι, τέσσερα σερί over 3,5 και πέντε σερί over 2,5 οι φιλοξενούμενοι. Μοιάζει δώρο το 2.30 του Pamestoixima.gr για το goal/goal & over 2,5, για δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά και βγάζουν τέτοια υψηλά σκορ.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Φράιμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου

Με μια από τις δυσκολότερες αποστολές τους κλείνουν τις υποχρεώσεις τους ενόψει Μουντιάλ η Φράιμπουργκ κι η Ουνιόν Βερολίνου. Αμφότερες έχουν από 27 βαθμούς και διανύουν εξαιρετικές σεζόν με στόχο την πρόκριση στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Καλύτερες οι συγκυρίες για τους γηπεδούχους παρά το γεγονός ότι προέρχονται από ήττα από τη Λειψία. Η Ουνιόν έχει μείνει χωρίς νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια της, ενώ εκτός έδρας μετρά δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από ομάδες των τελευταίων θέσεων (με πιο χαρακτηριστικό το 5-0 από τη Λεβερκούζεν).

Με δεδομένη την επιστροφή της Λειψίας στις πρώτες θέσεις και με αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο η Άιντραχτ να κερδίσει στην έδρα της Μάιντζ, Φράιμπουργκ και Ουνιόν θα παίζουν για το ποια θα βρίσκεται στην τετράδα στο τέλος του 2022. Μπορεί να πρόκειται για ομάδες που παίζουν σφιχτά και αποτελεσματικά, αλλά σκοράρουν με σταθερότητα και εδώ έχουν κάθε λόγο να κυνηγήσουν το γκολ και τη νίκη. Επιλέγουμε το goal/goal στο 1.90 της Novibet.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Combo
16:00
Μπράιτον - Άστον Βίλα
Goal/goal & over 2,5
2.30
BET: 20 units
Μονό
18:30
Φράιμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις