ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μάχη στο «ντέρμπι της Μεσογείου» με 3.00

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Μάχη στο «ντέρμπι της Μεσογείου» με 3.00

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μάχη στο «ντέρμπι της Μεσογείου» με 3.00

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας από 1.80 μέχρι 7.40 στη σημερινή διαλογή του #Cascadeur. Ξεχωρίζει το «ντέρμπι της Μεσογείου».

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι και καλή Κυριακή. Ωραίες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο σημερινό γαλλικό μενού με τις οποίες ολοκληρώνεται και η 15η αγωνιστική στη Ligue 1. Ξεχωρίζει ασφαλώς το «ντέρμπι της Μεσογείου» (Μονακό – Μαρσέιγ) στα προγνωστικά Γαλλίας, πάμε να τα δούμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Κρίσιμο και για τις δύο

Ξεκινάμε από τα παιχνίδια των 16.00 και το ΝαντΑζαξιό. Σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο καθώς αμφότερες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις (16η η Ναντ, 17η η Αζαξιό) και τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Τα «καναρίνια» έχουν κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι από τα δέκα τελευταία, απόρροια ίσως και της έξτρα κόπωσης λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Στο «Μποζουάρ» ωστόσο η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ είναι πάντα ανταγωνιστική με μοναδική ήττα μέχρι στιγμής από την Παρί (2-3-1).

Η Αζαξιό έκανε σπουδαία ανατροπή την προηγούμενη εβδομάδα και επικράτησε του Στρασβούργου με 4-2 (από 0-2). Ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη με τους Κορσικανούς να φαίνονται γενικότερα πιο αποτελεσματικοί μακριά από το γήπεδό τους φέτος. Σημαντικές οι απουσίες των δύο βασικών στόπερ Βιντάλ και Αβινέλ

Μόλις ένα διπλό έχει πετύχει η Αζαξιό στο «Μποζουάρ» την τελευταία 20ετία (το 0-2 στις 13 Αυγούστου του 2005, 5-2-1 συνολικά).

Αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης Ζερεμί Πινιά έχει καταλογίσει φέτος εννέα πέναλτι σε οκτώ αγώνες φέτος!

Το ματς θα το θέλουν αμφότερες το ίδιο.  Ωραίο το over στο υψηλό 2.27, στο 1.75 το ασιατικό over 2 από το Pamestoixima.gr. Πιθανό σενάριο και τα κόρνερ (δέκα κόρνερ ανά αγώνα στα εντός της Ναντ, το ίδιο και στα εκτός της Αζαξιό)

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Κόρνερ στο «Σταντ ντε λα Μοσόν»

Καλό ματς για κόρνερ δείχνει και το ΜονπελιέΡεμς. Οι γηπεδούχοι με το βαθμό στην έδρα της Κλερμόν έβαλαν μεν τέλος στο σερί πέντε ηττών ωστόσο πρέπει κάποια στιγμή να επιστρέψουν και στα τρίποντα (τελευταίο στις 17 Σεπτέμβρη, 2-1 το Στρασβούργο). Εντός έχουν σημειώσει τις τρεις από τις τέσσερεις φετινές νίκες τους και θα βλέπουν το σημερινό παιχνίδι ως «must-win».

Η Ρεμς κέρδισε και τη Ναντ (1-0) και είναι αήττητη από τις 18 Σεπτεμβρίου και το 0-3 από τη Μονακό (2-4-0 έκτοτε). Όσο η ομάδα παίζει καλά και παίρνει αποτελέσματα, ο υπηρεσιακός Στιλ κερδίζει χρόνο και την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Δέκα κόρνερ ανά παιχνίδι σημειώνονται στα εντός της Μονπελιέ, εννέα στα εκτός της Ρεμς ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και στα δύο περσινά των δύο ομάδων έγιναν από 15 κόρνερ.

Στο over 9,5 το line έχει βάσει (1.85 στη Fonbet), μπορούμε να πάρουμε και το over 8,5 σε δυάδα με αυτό στη Ναντ.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Αφιλόξενο το «Φρανσίς Λε Μπλε» για Τρουά

Εντυπωσιακή η παράδοση που διατηρεί η Μπρεστ όταν υποδέχεται την Τρουά. Συγκεκριμένα, σε εννέα αναμετρήσεις από το 2005 έως σήμερα τόσο για τη Ligue 1 αλλά και τη Ligue 2, οι «πειρατές» δεν έχουν ηττηθεί ποτέ (5-4-0). Μάλιστα, όλες οι νίκες συνδυάστηκαν με goal/goal, το οποίο καταγράφηκε συνολικά στα οκτώ από τα εννέα ματς.

Η Μπρεστ βρίσκεται χαμηλά (19η θέση) και έχει μεγάλη ανάγκη για τους τρεις βαθμούς. Η Τρουά είναι πιο άνετη (13η), έχει την άνεση να περιμένει και να χτυπήσει στην κόντρα, κάτι που μας έχει δείξει ότι την βολεύει. Διπλασιάζει το goal/goal & over 2,5 στο Pamestoixima.gr, μου αρέσει και το να σημειωθεί γκολ μετά το 74’. Στο 1.87 από τη Stoiximan.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Λάθος υπάρχει κατ’ εμέ στο σετ αποδόσεων του ΣτρασβούργοΛοριάν. Δεν γίνεται να δίνονται φαβορί οι Αλσατοί που και την Αζαξιό δεν κατάφεραν να κερδίσουν -και μάλιστα με δύο γκολ προβάδισμα- και δεν έχουν νίκη ακόμα φέτος στο «Μεϊνό» (0-4-3). Σίγουρα, η Λοριάν κάνει την αναμενόμενη κοιλιά μετά το άκρως εντυπωσιακό ξεκίνημά της αλλά μιλάμε για μία εκ των κορυφαίων εκτός έδρας ομάδων της Ligue 1 (4-2-1, μοναδική ήττα στη Λανς).

Αμφότερες πάντως σκοράρουν και δέχονται γκολ επομένως το 1.80 του over 2,5 στη Νovibet είναι αποδεκτό. Επιπλέον, θα πάμε με ένα fun bet με σκόρερ και παίκτη να δεχθεί κάρτα. προγνωστικά

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Προγνωστικά Γαλλίας: Ντερμπάρα πριν το Μουντιάλ

Ξεχωρίζει ασφαλώς στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας η ματσάρα στο Πριγκιπάτο. Το λεγόμενο «ντέρμπι της Μεσογείου» ανάμεσα σε Μονακό και Μαρσέιγ. Σε καλή κατάσταση οι Μονεγάσκοι που πέτυχαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα της Τουλούζ (0-2, μετά το 2-0 επί της Ανζέ) και άφησαν πίσω τους την ισοπαλία με Κλερμόν και την ήττα στη Λιλ. Στην πέμπτη θέση η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν όπου ισοβαθμεί με τη Μαρσέιγ (27 βαθμοί), η οποία «χωλαίνει» εσχάτως. Μπορεί να έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων (0-1-3) κερδίζοντας στο ντέρμπι τη Λιόν (1-0) χωρίς όμως να πείσει με την εμφάνισή της.

Και οι δύο ομάδες έχουν αδιαμφισβήτητη ποιότητα από τη μέση και μπροστά αλλά και τα θεματάκια τους πίσω, ιδίως η Μονακό που εντός έδρας έχει δεχτεί γκολ σε όλα πλην του τελευταίου με την Ανζέ.

Στα του διαιτητή, ο διεθνής Μπενουά Μπαστιάν έχει καταγράψει φέτος επτά goal/goal σε οκτώ αγώνες ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι με αυτόν η Μαρσέιγ ως φιλοξενούμενη έχει μόλις τρία διπλά σε 18 αγώνες από το 2012 έως σήμερα (3-5-10).

Σε καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο η Μονακό, μπορεί τουλάχιστον να μην ηττηθεί σήμερα. Θα πάμε με το συνδυαστικό 1Χ & goal/goal στο 2.22 από το Pamestoixima.gr αλλά και με τον φορμαρισμένο Εμπολό στο 3.00 της Νovibet.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Μονό
16:00
Ναντ - Αζαξιό
Over 2 ΑΗ
1.75
BET: 20 units
Κόρνερ
16:00
Ναντ - Αζαξιό
Over 9,5 κόρνερ
2.20
BET: 10 units
Κόρνερ
16:00
Μονπελιέ - Ρεμς
Over 9,5 κόρνερ
1.85
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
16:00
Ναντ - Αζαξιό
Over 8,5 κόρνερ
1.72
16:00
Μονπελιέ - Ρεμς
Over 8,5 κόρνερ
1.49
BET: 12 units
Combo
16:00
Μπρεστ - Τρουά
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 15 units
Late
16:00
Μπρεστ - Τρουά
Γκολ μετά το 74:00
1.87
BET: 10 units
Μονό
18:05
Στρασβούργο - Λοριάν
Over 2,5
1.80
BET: 12 units
Fun bet
18:05
Στρασβούργο - Λοριάν
Γκολ Μοφί και να δεχτεί κάρτα Τζικού
7.40
BET: 3 units
Combo
21:45
Μονακό - Μαρσέιγ
1Χ & goal/goal
2.22
BET: 20 units
Σκόρερ
21:45
Μονακό - Μαρσέιγ
Γκολ Εμπολό
3.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις