Με τα γκολ στην Τούμπα για το 2.45

προγνωστικά

Τελευταία στροφή πριν την λήξη του πρώτου γύρου της Super League και ο #Farantos δίνει τα προγνωστικά του για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Βόλο.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα Κυριακή και επιστρέφουμε στη Super League, όπου θα αναλύσουμε τον αγώνα ΠΑΟΚ – Βόλος, το οποίο προσφέρει ποικιλία στοιχηματικών επιλογών. προγνωστικά

ΠΑΟΚ – Βόλος

  • 13η αγωνιστική για τη Super League
  • Σε έξι επίσημες αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης οι τέσσερις έχουν βρει νικητή τον ΠΑΟΚ και δύο ισοπαλίες.
  • No goal στα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Over 2,5 στα 3/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

ΠΑΟΚ

Ανάλυση: Εύκολη νίκη με 3-0 εκτός έδρας επί του Ιωνικού. Βρήκε εύκολα γκολ πριν το ημίχρονο με τον Φιλίπε Σοάρες στο 27’ και στο 34’ με το ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Ολιβέιρα. Στο 57’ ο Αουγκούστο έκανε το 3-0 για τον «δικέφαλο του βορρά». Από εκεί και έπειτα ο Λουτσέσκου έκανε συντήρηση για τον επόμενο αγώνα.

Έχει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, οι οποίες έχουν δώσει ώθηση και αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτές. Επίσης θέλει να μείνει ψηλά στη βαθμολογία και να πάει με ηρεμία στη διακοπή και όχι με εσωστρέφεια. προγνωστικά

Απουσίες: Εκτός είναι οι οι Λύρατζης (μπακ), Τσαούσης (μπακ), Βιεϊρίνια (μπακ), Κούρτιτς (μέσος) και Νάρεϊ (εξτρέμ).

  • No goal στα 3/5 τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • 2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Βόλος

Ανάλυση: Νίκη με 2-1 εντός έδρας επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Από την αρχή του αγώνα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό, αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 47’ με τον Οζέγκοβιτς, ενώ στο 55’ διπλασίασε τα γκολ για τον ίδιο και τη ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο ΠΑΣ ήταν να μειώσει στο 82’ με τον Μπάλαν.

Είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού είναι στην τέταρτη θέση και παρουσιάζει ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι ομάδα που παίζει την μπάλα που ξέρει με όποιον αντίπαλο και να έχει απέναντί της. Έχει επιθετικές αρετές ως σύνολο, αλλά κάπου το χάνει στην άμυνα.

Απουσίες: Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Τσοκάνη (μέσος) και Σιέλη (στόπερ). προγνωστικά

  • Goal/goal στα 3/5 τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Over 2,5 στα 4/5 τελευταία του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι για σημείο, οπότε θα πάμε με τα γκολ. Από τη μία ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει σε όλα τα εντός παιχνίδια και από την άλλη ο Βόλος έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του. Επομένως πάμε με το Goal/goal & over 2,5 στο 2.45 της Novibet.

Combo
21:30
ΠΑΟΚ - Βόλος
Goal/goal & over 2,5
2.45
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις