Όλα τα τελικά ρόστερ του Μουντιάλ!

μουντιάλ ομάδες

Με ένα κλικ μπορείτε τώρα να δείτε τα τελικά ρόστερ από τις ομάδες του Μουντιάλ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ του Κατάρ είναι σχεδόν στο φινάλε.

Μουντιάλ και ομάδες!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου η μεγαλύτερη διοργάνωση σε επίπεδο Εθνικών ομάδων θα γίνει χειμώνα, εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου. Το Μουντιάλ θα κάνει σέντρα στις 21 Νοεμβρίου και ολοκληρωθεί λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, στις 18 Δεκεμβρίου. Η μεγάλη πρεμιέρα θα γίνει με την αναμέτρηση της Σενεγάλης με την Ολλανδία για τον πρώτο όμιλο.

Οι προπονητές καθεμιάς από τις 32 φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όφειλαν να υποβάλουν μια προκαταρκτική λίστα με 35 έως 55 παίκτες, για το τουρνουά έως 21/10. Στη συνέχεια, οι προπονητές έχουν προθεσμία έως τις 14 Νοεμβρίου για να αποφασίσουν για την τελική τους λίστα που θα περιλαμβάνει μοναχά 26 παίκτες.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ήδη έχουν γίνει γνωστά τα ρόστερ ορισμένων ομάδων, αλλά μέχρι τις 14 Νοεμβρίου που εκπνέει η διαδικασία το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς. Μουντιάλ ομάδες… στο πιάτο.

Στη συνέχεια σας παραθέτουμε τα τελικά ρόστερ των «32» φιναλίστ που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ. Κάντε κλικ σε κάθε λινκ για να δείτε αφιέρωμα και ρόστερ!

1ος2ος3ος4ος
ΚατάρΑγγλίαΑργεντινήΓαλλία
ΟλλανδίαΗΠΑΜεξικόΔανία
ΣενεγάληΙράνΠολωνίαΤυνησία
ΙσημερινόςΟυαλίαΣ. ΑραβίαΑυστραλία
5ος6ος7ος8ος
ΙσπανίαΒέλγιοΒραζιλίαΠορτογαλία
ΓερμανίαΚροατίαΕλβετίαΟυρουγουάη
ΙαπωνίαΜαρόκοΣερβίαΝ. Κορέα
Κ. ΡίκαΚαναδάςΚαμερούνΓκάνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις