Προγνωστικά σνούκερ: Τι 30, τι 40, τι… 60

Προγνωστικά σνούκερ: Τι 30, τι 40, τι... 60

Ο Τζίμι Γουάιτ νίκησε τον χρόνο στα προκριματικά του UK Championship, αλλά στην τελική φάση τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα.

Ο 60χρονος άσος διέψευσε τα προγνωστικά σνούκερ ανά τον κόσμο, αφού πέτυχε τέσσερις νίκες με συνολικό σκορ 24-5. Και τώρα, ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. «Δεν βρίσκομαι εδώ απλώς για τη συμμετοχή, θέλω να κατακτήσω το τρόπαιο», δήλωσε ο 60χρονος άσος, νικητής του UK Championship το μακρινό 1992 (απ’ όπου και η φωτογραφία).

Ήταν, ίσως, γραφτό να πραγματοποιήσει αυτήν τη μεγάλη πορεία με τη συμπλήρωση 30 χρόνων από εκείνη τη μεγάλη επιτυχία. Αλλά να προχωρήσει κι άλλο; Θα μας πείτε, ποιος περίμενε να φτάσει μέχρι τους «32», πριν από μία εβδομάδα; Στο τέλος-τέλος, η κλήρωση του 1ου γύρου δεν απαγορεύει τα όνειρα. Ο Ράιαν Ντέι κατέκτησε πρόσφατα έναν μεγάλο τίτλο (το British Open), αλλά έχει τη φήμη του bottler. Τα θαλασσώνει συχνά, ιδίως όταν είναι φαβορί.

Κόντρα στον Γουάιτ, πάντως, έχει καλή παράδοση. Έχει ήττες μόνο σε best of 7 και best of 5 αγώνες, καθώς και σε έναν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 6-Reds (που δεν είναι «κανονικό» σνούκερ). Αλλά μπορείς να αγνοήσεις τον «οίστρο» του Γουάιτ αυτές τις μέρες; Άλλωστε, το κοινό στην Barbican Arena θα τον υποστηρίξει και θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση.

Οι φανατικοί οπαδοί του Whirlwind μπορείτε να ποντάρετε στη νίκη του (κοντά στο 4.50 στις περισσότερες εταιρίες) ή στο +1,5 (γύρω στο 3.00). Εμείς, πάντως, θα επιλέξουμε κάτι πιο συντηρητικό, από τον πίνακα των ειδικών στοιχημάτων της Novibet. Να κατακτήσει το πρώτο frame, ποντάροντας στο πάθος και τη θέλησή του για τη νίκη. Είναι λίγο ρουλέτα, αλλά έχει μια λογική.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Προγνωστικά σνούκερ: Ποντάρισμα στα «κατοστάρια»

Ειδικό στοίχημα θα προτιμήσουμε και για το άλλο βραδινό ματς, ανάμεσα στον Κάιρεν Γουίλσον και τον Ματ Σελτ. Ο τελευταίος κέρδισε τελευταίος χρονικά την πρόκριση το βράδυ της Πέμπτης, νικώντας 6-4 τον Άντονι Χάμιλτον σε έναν ιδιαίτερα «σκληρό» αγώνα.

Στα 36 του πλέον, ο Σελτ έχει στο παλμαρέ του έναν ranking τίτλο (το Indian Open του 2019), ενώ έφτασε και στον τελικό του Turkish Masters τον περασμένο Μάρτιο. Ο Γουίλσον, πάλι, έχει τρόπαιο στην τρέχουσα σεζόν, αν και λίγοι το θυμούνται (European Masters). Δεν έχει προχωρήσει, ωστόσο, πέρα απ’ τους «32» σε κανένα άλλο τουρνουά.

Η λογική λέει ότι εύκολα ή δύσκολα ο Warrior θα βρει τον τρόπο να νικήσει. Ο Σελτ μπορεί να προσφέρει ένα «κλειστό» ματς, αλλά δεν πείθει ιδιαίτερα για την έκπληξη. Η προϊστορία δεν βοηθά επίσης για συμπεράσματα. Περιλαμβάνει μόνο best of 5 και best of 7 αγώνες.

Γι’ αυτό θα ποντάρουμε ότι θα δούμε τουλάχιστον δύο century breaks σε όλο τον αγώνα, σε τιμή άνω του 2.00 στη Winmasters. Ο Γουίλσον έχει μόνο έξι «κατοστάρια» φέτος, αλλά κάποια στιγμή θα αρχίσει να ρολάρει. Ο δε Σελτ, έκανε 140 προχθές κόντρα στον Χάμιλτον και μπορεί να συνεισφέρει κι αυτός απ’ την πλευρά του.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
21:00
Ντέι - Τζ. Γουάιτ
Τζ. Γουάιτ νικητής 1ου frame
2.45
BET: 5 units
Μονό
21:00
Κ. Γουίλσον - Σελτ
Over 1,5 centuries
2.09
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις