Στο ταμείο για το 7.47 με τα φαβορί και τα γκολ

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα και ο #TheMagician αναλύει αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον και αποδόσεις που... βγάζουν μάτι.

Καλημέρα σας. Πάμε να κλείσουμε θετικά την Κυριακή μας ακολουθώντας ομάδες που διψούν για νίκη και άλλες που προσφέρουν θέαμα με πολλά γκολ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Στο ταμείο για το 7.47 με τα φαβορί και τα γκολ

Προγνωστικά: Με τα πολλά γκολ

Η Αούστρια Βιέννης έχει μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία. Είναι στην έβδομη θέση με 20 βαθμούς. Καλή επιθετικά αλλά πληρώνει τα κενά στην άμυνα της. Σε επτά αγώνες στην έδρα της έχει έξι over 2,5 με τρεις μόνο νίκες. Δεν βρίσκεται μακριά από την τρίτη θέση αλλά πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Αντίπαλος της, η Βόλφσμπεργκερ. Πέντε σερί ήττες έχει στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με over 2,5 ενώ συνολικά έχει 14 σε σε 15 αγώνες! Πιο συγκεκριμένα, εκτός έδρας έχει 7/7 goal/goal & over 2,5 ενώ τα έξι από αυτά ολοκληρώθηκαν με over 3,5 τέρματα! Χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι ότι έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, έχοντας 15 goal/goal.

Ανοίγουν σταθερά σε γκολ οι αγώνες των δυο ομάδων. Επιλογή μας το over 3,5 με απόδοση 2.30 στη Νovibet.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Θα γυρίσει ο τροχός

Η Ρόμα απέτυχε να νικήσει την προηγούμενη αγωνιστική την Σασουόλο εκτός έδρας μένοντας στην ισοπαλία αν και προηγήθηκε στο 80ο λεπτό. Την πόνεσε και η ήττα στο «Ολίμπικο» από την αιώνια αντίπαλο Λάτσιο με 0-1 καθώς είχε μπει στον αγώνα ως φαβορί μοιράζοντας στεναχώρια στους 63.000 θεατές. Θέλει την νίκη για να επέλθει ηρεμία καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα ξεκινήσουν οι μουρμούρες. Ο κόουτς Μουρίνιο στηρίζεται αλλά όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Η Τορίνο νίκησε με καθαρό σκορ (2-0) τη Σαμπντόρια και σκαρφάλωσε στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Εκτός έδρας μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ήττες ενώ μετατρέπει τα παιχνίδια της σε ροντέο έχοντας  έξι στα επτά over 2,5. Τα καταφέρνει καλά με τις μικρές, δυσκολεύεται με τις μεγάλες ομάδες. Ήττες με μεγάλα σκορ δείχνει η προϊστορία για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Η δίψα της Ρόμα για νίκη σε συνδυασμό με τα μεγάλα σκορ που φέρνει η Τορίνο εκτός έδρας μας οδηγούν στον άσο & over 2,5 με απόδοση 3.25 στη Νovibet.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Έχει μεγάλο κίνητρο

Τελευταία αγωνιστική στην Νορβηγία. Η Στρόμσγκοντσετ έχει παρατήσει εδώ και καιρό τους αγώνες πρωταθλήματος. Στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει μια ισοπαλία και έξι ήττες όλες με over 2,5. Βρίσκεται, σε σύνολο 16 ομάδων, στη δωδέκατη θέση με 33 βαθμούς έχοντας σωθεί εδώ και αρκετό καιρό. Στα 14 παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής στην έδρα της τα δώδεκα ολοκληρώθηκαν με τουλάχιστον τρία τέρματα.

Την ανατροπή της σεζόν έκανε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπόντο Γκλιμτ, αφού στο 67′ έχανε με 2-4 από την Βίκινγκ αλλά στο 84ο λεπτό είχε γυρίσει το ματς και τελικά κέρδισε με 5-4! Δεν άφησε σε καμία στιγμή τον αγώνα, δεν απογοητεύτηκε και τελικά δικαιώθηκε. Ήθελε μόνο νίκη γιατί σε διαφορετική περίπτωση η Ρόζενμποργκ θα την προσπερνούσε στην δεύτερη θέση. Στα έξι τελευταία έχει πέντε νίκες όλες με over 2,5. Έχει κίνητρο νίκης αφού θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει την βαθμολογική της θέση. προγνωστικά

Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το διπλό & over 2,5 σε απόδοση 1.70 στο Pamestoixima.gr.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Προγνωστικά: Ακολουθούμε τα γκολ

Η Φούλαμ έδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Την τελευταία αγωνιστική έπαιξε στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και έχασε με 2-1 με πέναλτι του Χάαλαντ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Από την αρχή της σεζόν η ομάδα του Λονδίνου έχει δείξει τις επιθετικές της προθέσεις. Επιστρέφει σπίτι της όπου σε επτά αγώνες έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα με έξι over 2,5. Βρίσκεται στην ένατη θέση με 19 βαθμούς και μια ενδεχόμενη νίκη θα την βάλει στην εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίπαλος της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έφαγε τα μούτρα της την προηγούμενη αγωνιστική στην εκτός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα με 3-1. Πήρε όμως την μίνι εκδίκηση της κερδίζοντας στο Λιγκ Καπ με 4-2 την Πέμπτη. Καλείται τώρα να αποδείξει την αξία της σε μια έδρα που θα δεχτεί πίεση από τους αντίπαλους επιθετικούς. Ευνοϊκή η προϊστορία μετράει πέντε συνεχόμενα διπλά με over 2,5. Έχουν δώσει δικαιώματα εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι.

Επιθετικές ομάδες και οι δυο, ειδικά η Φούλαμ στην έδρα της. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το over 2,5 με απόδοση 1.61 στο Pamestoixima.gr.

Όταν θέλεις να παίξεις με υψηλές αποδόσεις, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Δυάδα απόδοσης 7.47
15:30
Αούστρια Βιέννης - Βόλφσμπεργκερ
Οver 3,5
2.30
16:00
Ρόμα - Τορίνο
1 & over 2,5
3.25
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.73
18:00
Στρόμσγκοντσετ - Μπόντο Γκλιμτ
2 & over 2,5
1.70
18:30
Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οver 2,5
1.61
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις