ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Προγνωστικά σνούκερ: Ο οιωνός που δείχνει Ρόνι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Προγνωστικά σνούκερ: Ο οιωνός που δείχνει Ρόνι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Προγνωστικά σνούκερ: Ο οιωνός που δείχνει Ρόνι

Προγνωστικά σνούκερ: Ο οιωνός που δείχνει Ρόνι

Πριν ακόμα κοπάσει ο θόρυβος απ' όσα έκανε (ή δεν έκανε) στο Champion of Champions, ο Ο'Σάλιβαν κατεβαίνει ως φαβορί και στο UK Championship.

Για άλλη μια φορά φέτος, ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν ανέδειξε και τις δύο πτυχές του. Το απαράμιλλο ταλέντο του υπερίσχυσε της (όχι και τόσο πια) νεανικής ορμής του Τζαντ Τραμπ, στον τελικό του Champion of Champions (10-6), δικαιώνοντας και τα προγνωστικά σνούκερ της Κυριακής. Ο αμφιλεγόμενος χαρακτήρας του, όμως, προκάλεσε αμηχανία ακόμα και σε φανατικούς οπαδούς του.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έμεινε απαθής και καρφωμένος στην καρέκλα του όταν ο Τραμπ του πέτυχε maximum break στο όγδοο frame, αντί να τον συγχαρεί για το επίτευγμά του. Μάλιστα, την επόμενη μέρα δεν έδειξε καμία διάθεση να απολογηθεί για το γεγονός. Η δικαιολογία του ήταν ότι «είχε έναν τελικό να κερδίσει», ενώ πρόσθεσε ότι δεν τον νοιάζει αν με τη στάση του ενόχλησε κανέναν.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Ήταν από τα λίγα πράγματα που δεν είχαμε βιώσει στην τριακονταετή και πολυτάραχη (όσο και άκρως επιτυχημένη) καριέρα του Ο’Σάλιβαν. Βλέπετε, maximum εναντίον του είχε κάνει μόνο ο Στίβεν Χέντρι το 1997, αλλά σε decider frame. Η χειραψία ήταν αναπόφευκτη, επειδή τελείωνε ο αγώνας. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν περιμέναμε αυτό το περιστατικό για να καταλάβουμε τον ιδιαίτερο (για να το πούμε κομψά) χαρακτήρα του.

Όπως έγραψαν αρκετοί φίλοι του σνούκερ αυτές τις μέρες στα social media, ο 46χρονος άσος έχει το χάρισμα να σε κάνει να τον αντιπαθείς και να τον λατρεύεις ταυτόχρονα. Διότι ακόμα κι αν σε ενοχλεί σφόδρα όταν συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί, σε κάνει να τον θαυμάζεις όταν βλέπεις αυτά που κάνει στο τραπέζι.

Προγνωστικά σνούκερ: Μπορεί και το UK;

Στη ζωντανή συνέντευξη πριν την απονομή στο Μπόλτον, ο κονφερασιέ Ρομπ Γουόκερ είπε χαριτολογώντας στον Rocket «έχεις πάρει φόρα τον τελευταίο καιρό» (“you ‘re on a roll” αγγλιστί). Για να εισπράξει την αυθόρμητη απάντηση: «Έχω πάρει φόρα εδώ και τριάντα χρόνια, Ρομπ»!

Κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν και ιδίως το 2022 είναι η χρονιά του Ο’Σάλιβαν. Όχι μόνο επειδή ισοφάρισε το ρεκόρ των επτά παγκόσμιων τίτλων του Χέντρι. Κυρίως διότι έχει ανακτήσει την αύρα του κορυφαίου. Του παίκτη που προκαλεί δέος στον αντίπαλο μόνο με την παρουσία του. Κάτι που είχαμε να νιώσουμε απ’ το 2019, πριν από τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τον Τζέιμς Κέιχιλ στο Crucible.

Το ερώτημα του μεσότιτλου, λοιπόν, είναι ρητορικό. Ασφαλώς και μπορεί. Ούτε ο νόμο ς των πιθανοτήτων είναι εναντίον του. Απεναντίας, η επιτυχία στο Champion of Champions συνήθως ενισχύει τον «οίστρο» του Rocket ενόψει του UK Championship. Το πιο σημαντικό; Ο Ο’Σάλιβαν έκανε back to back κατακτήσεις των συγκεκριμένων τίτλων δύο χρονιές. Το 2014 και το 2018. Do the math.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Η απόδοση για να βγει ο οιωνός φτάνει στο 5.75 στη Novibet. O παγκόσμιος πρωταθλητής αντιμετωπίζει στον 1ο γύρο τον Μάθιου Στίβενς (Δευτέρα 14/11 στις 15:00) και έχει ακόμα στο ημιμόριό του τους Μαρκ Γουίλιαμς, Ντινγκ Τζουνχούι, Τζον Χίγκινς και Νιλ Ρόμπερτσον. Οι δύο πρώτοι δεν τον τρόμαζαν ποτέ. Αλλά κι απ’ τους άλλους δύο έχει πάρει τον αέρα εσχάτως. Ό,τι έχει κάνει και στον Τραμπ, τον οποίο μπορεί να συναντήσει μόνο στον τελικό. Οπότε…

Προσοχή στον Κρέιγκι

Την «αυλαία» της τελικής φάσης ανοίγει σήμερα το απόγευμα με τον κάτοχο του τίτλου, Τζάο Σιντόνγκ, να αντιμετωπίζει τον Σαμ Κρέιγκι. Και όσο κι αν στο Barbican του Γιορκ δεν υπάρχει κατάρα αντίστοιχη με του Crucible για τους «πρώτη φορά πρωταθλητές», ένα ψυχολογικό βάρος θα το έχει ο 25χρονος Κινέζος.

Ο Κρέιγκι νίκησε άνετα τον Ίαν Μπερνς στην Judgement Day (6-2) και είναι ικανός για την έκπληξη. Στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση, εξέφρασε και το παράπονό του προς τον Μαρκ Σέλμπι, ο οποίος πριν από λίγο καιρό τον επέκρινε δημόσια για έλλειψη εργατικότητας. Ο 28χρονος Άγγλος έχει δώσει πράγματι δικαιώματα, παρά το υπεράνω υποψίας παρουσιαστικό του. Κάποιες φορές, π.χ., έχασε αγώνες επειδή άργησε να ξυπνήσει!

Ο ίδιος λέει ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Την υπέρβαση, πάντως, δεν την έχει κάνει ακόμα. Ίσως να την κάνει σήμερα. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να κοντράρει τον Τζάο, τον οποίο είχε νικήσει άλλωστε στην Judgement Day του Παγκοσμίου του 2021 (10-9).

Με «αβάντζο» 2,5 frames, δηλαδή ακόμα και σε ήττα του Κρέιγκι με 6-4, το «2» πληρώνει καλά. Σκεφτείτε το. Για να μην αφήσουμε λειψή την προϊστορία, ο Τζάο έχει κερδίσει τις άλλες δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις (σε best of 9).

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Προγνωστικά σνούκερ: Τα «κολλητάρια»

Το άλλο απογευματινό ματς της ημέρας είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Διότι ο Μαρκ Άλεν θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον στενό φίλο και επί χρόνια practice partner, Τζόρνταν Μπράουν.

Η ιδιαίτερη σχέση των δύο Βορειοϊρλανδών είναι γνωστή σε όλους. Δεν ξέρουμε, όμως, πώς θα λειτουργήσει στο πλαίσιο ενός επίσημου αγώνα. Ο Άλεν είναι σαφέστατα ο ισχυρότερος παίκτης. Αλλά ο «κολλητός» του δεν τον κοιτάζει με δέος. Στα μάτια του βλέπει τον καλύτερό του φίλο, όχι έναν απ’ τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Και σίγουρα θα τον έχει νικήσει πολλές φορές στην προπόνηση.

Ο Μπράουν έχει αποδείξει ότι η κατάκτηση του Welsh Open του 2021 δεν ήταν φωτοβολίδα – αν και δύσκολα θα την επαναλάβει. Ο Άλεν, φυσικά, είναι πιο έμπειρος. Η συμμετοχή σε μεγάλα τουρνουά είναι μέρος της καθημερινότητάς του. Ειδικά στο UK Championship, έχει φτάσει δύο φορές στον τελικό (2011, 2018).

Γι’ αυτό θα πάμε με το φαβορί. Με το ελάχιστο χάντικαπ (-1,5), συνδυασμένο σε δυάδα με το +2,5 του Κρέιγκι, θα κυνηγήσουμε τα πολλά, ποντάροντας σχετικά λίγα.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Δυάδα απόδοσης 2.71
15:00
Τζάο - Κρέιγκι
2 (+2,5)
1.85
15:00
Άλεν - Μπράουν
1 (-1,5)
1.47
BET: 7 units
Μακροχρόνιο
Νικητής UK Championship
Ρόνι Ο'Σάλιβαν
5.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις