Τα πάνω κάτω στο «Ματμούτ Ατλαντίκ»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Ποντάρισμα σε γκολ που διπλασιάζουν και ένα ρίσκο στο 8.50 οι σημερινές επιλογές του Cascadeur

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Μόλις μία εβδομάδα έμεινε για την πολυαναμενόμενη έναρξη του Μουντιάλ. Προς το παρόν όμως έχουμε την 15η αγωνιστική σε Ligue 1 και Ligue 2. Πάμε να δούμε λοιπόν τι βγαίνει στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας…

Προγνωστικά Γαλλίας: Παράδοση με γκολ

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας από το ΓκρενόμπλΝτιζόν. Οι γηπεδούχοι είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στη Ligue 2 καθώς μετρούν τέσσερεις συνεχόμενες νίκες και πέντε στα έξι τελευταία παιχνίδια τους. Απέναντί τους μια Ντιζόν που αγνοεί το τρίποντο από τις 27 Αυγούστου και το 1-2 στη Μετς (0-3-6 έκτοτε). Τελευταία πάντως παρουσιάζει μια ανοδική τάση στις εμφανίσεις της. Βγάζει φάσεις αλλά δυσκολεύεται να της μετουσιώσει σε γκολ όπως επεσήμανε και ο Ομάρ Νταφ.

Παράδοση με γκολ έχουν οι δύο ομάδες στο «Σταντ ντεζ Αλπ» με πέντε στα έξι goal/goal & over 2,5 (το έκτο από αυτά ήταν το 2-0 στις 2 Νοέμβρη του ’07).

Αξιοσημείωτο ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης Αντουάν Βαλνέ δεν έχει ακόμα άσο φέτος σε έξι αγώνες (0-3-3)

Σπάνια βλέπουμε στη Ligue 2 μεγάλα σερί με νίκες, νομοτελειακά κάπου θα σταματήσει και της Γκρενόμπλ. Μια καλή επιλογή βάσει απόδοσης είναι το αμφίτερμα (2.05, Pamestoixima.gr).

Αξιόπιστη η Βαλενσιέν

Ταξιδεύουμε στο «Φρανσίς Λα Μπασέρ» όπου η Λαβάλ υποδέχεται τη Βαλενσιέν. Από νίκη προέρχονται οι «λαβαλουά» και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στη Νιόρ (2-1). Μόλις δεύτερη εντός έδρας νίκη φέτος, δεύτερη «κολλητή» ωστόσο μετά το 4-0 επί της Καέν. Ομάδα που αρέσκεται σε παιχνίδια με γκολ ειδικά στο σπίτι της όπου έχουν σημειωθεί έξι over σε επτά παιχνίδια.

Η Βαλενσιέν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της ισοφαρίζοντας την Καέν (1-1). Γενικώς η ομάδα του Νικολά Ραμπουέλ είναι δυσκολοκατάβλητη φέτος, συμπαγής αμυντικά (3η καλύτερη άμυνα στη Ligue 2) που αφήνει την μπάλα στον αντίπαλο (από τα χαμηλότερα ποσοστά κατοχής στο πρωτάθλημα) και «χτυπά» στις αντεπιθέσεις.

Οι «Αθηναίοι» έχουν σύμμαχο και την παράδοση καθώς σε οκτώ παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας απέναντι στη Λαβάλ, έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά (το 3-1 στις 19 Δεκέμβρη του ’14, 2-1-1 μέσα στη Λαβάλ, 2-2-0 στην έδρα της Βαλενσιέν).

Αξιόλογη ομάδα η Λαβάλ ωστόσο η αξία εδώ είναι προς τα δεξιά. Ελκυστικό το 3.45 του διπλού αλλά προσωπικά θα το πάρω με κάλυψη (2.40 από Pamestoixima.gr). Μια σκέψη είναι και ο καταλογισμός πέναλτι στον αγώνα, με τον διαιτητή Μπεντζαμίν Λεπεσάν να έχει καταλογίσει πέντε σε οκτώ αγώνες φέτος.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Έξτρα επιλογές:

  • Τη Σοσό την πιστέψαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της Αννεσί και μας «κρέμασε». Τώρα υποδέχεται τη Μπαστιά που είναι μία του ύψους και μία του βάθους φέτος. Δεν θα ασχοληθούμε με σημεία, θα τιμήσουμε το over 2,5 σε απόδοση 2.12 (Pamestoixima.gr), σημείο που επιβεβαιώθηκε και στα δύο περσινά μεταξύ τους αλλά και στα πέντε τελευταία εντός της Σοσό.
  • Παιχνίδι που συγκεντρώνει πιθανότητες να δούμε πέναλτι είναι το ΓκινγκάμπΧάβρη, με τον ρέφερι Αζεντίν Σουιφί να έχει καταλογίσει φέτος πέντε σε επτά αγώνες. Αξίζει επομένως και εδώ μια «ψιλή» στο να σημειωθεί γκολ με πέναλτι (4,05 από Novibet).
  • Επιλογή ενστίκτου είναι η ανατροπή στη Μπορντό. Οι Γιρονδίνοι ηττήθηκαν στη Νιμ (1-0) και θα θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στις επιτυχίες ώστε να μείνουν κοντά στην κορυφή. Η Πο είναι στην καλύτερη φάση της σεζόν έως τώρα. Δεν αποκλείεται με τη φόρα που έχει να προηγηθεί στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» και μετά να δούμε τους γηπεδούχους να αντιδρούν.
  • Τέλος, δεν περνά απαρατήρητο το ΡενΤουλούζ για τη Ligue 1. Οι «ρενέ» ήταν κατώτεροι από τη Λιλ και θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί με τον βαθμό της ισοπαλίας. Εντός «Ροαζόν Παρκ» πάντως είναι άλλη ομάδα καθώς μετρά έξι σερί νίκες, όλες με over και μόνο στη μία από αυτές σταμάτησε στα δύο γκολ. Η Τουλούζ είναι χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγώνες ωστόσο στην έδρα της Ρεν σχεδόν πάντα βρίσκει γκολ (5-1-3 με επτά over και επτά goal/goal στα εννέα τελευταία εκεί). Χαμηλά ο απλός άσος, θα τον συνδυάσουμε με το over 2,5 που ανεβάζει την απόδοση στο 2.10 (Pamestoixima.gr). Επιπλέον, θα κυνηγήσουμε και σήμερα τον Γκουιρί.
Μονό
20:00
Γκρενόμπλ - Ντιζόν
Goal/goal
2.05
BET: 10 units
Μονό
20:00
Λαβάλ - Βαλενσιέν
2 dnb
2.40
BET: 7 units
Ειδικό
20:00
Λαβάλ - Βαλενσιέν
Γκολ με πέναλτι
4.05
BET: 5 units
Ειδικό
20:00
Γκινγκάμπ - Χάβρη
Γκολ με πέναλτι
4.05
BET: 5 units
Fun bet
20:00
Μπορντό - Πο
Πο να σκοράρει το 1ο γκολ και να χάσει
8.50
BET: 3 units
Μονό
22:00
Ρεν - Τουλούζ
1 & over 2,5
2.10
BET: 15 units
Σκόρερ
22:00
Ρεν - Τουλούζ
Να σκοράρει Γκουιρί
2.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις