Δεν την σταματάει τίποτα με επιλογή στο 2.10

Προγνωστικά

Πριν το Μουντιάλ έχει δράση στην Ευρώπη και ο #Farantos αναλύει και δίνει το προγνωστικό του για τον αγώνα Νάπολι – Ουντινέζε.

Καλημέρα σε όλους με φρέσκα προγνωστικά. Κάθε Σάββατο ή Κυριακή δεν γίνεται να μη ρίξεις μία ματιά στη Serie A και να μην σου κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιος αγώνας. Αυτή τη φορά θα αναλύσουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Νάπολι όπου υποδέχεται την Ουντινέζε.

 

Προγνωστικά: Νάπολι – Ουντινέζε

  • 15η αγωνιστική στη Serie A.
  • Σε 24 αναμετρήσεις στην έδρα της Νάπολι μόλις τις τρεις έχει φύγει με τη νίκη η Ουντινέζε (16-5-3).
  • Τελευταία νίκη της Ουντινέζε ήταν στις 17/4/2011 με 1-2.
  • Goal/goal στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

 

Νάπολι

Ανάλυση: Άνετη νίκη επί της Έμπολι εντός έδρας με 2-0. Αν και δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι το καθάρισε στο δεύτερο. Στο 69’ ο Λοθάνο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα με την αποβολή του Λουπέρτο και στο 88’ ο Ζιελίνσκι έκανε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Η Νάπολι έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά. Είναι αήττητη στο πρωτάθλημα με μια καλή διαφορά από τους διώκτες της, τα οποία θέλει να τα διατηρήσει και τα δύο πριν την διακοπή για το Μουντιάλ και να παραμείνει ήρεμη.  Δέχεται δύσκολα γκολ, αλλά και να δεχτεί βρίσκει τη λύση.

Απουσίες: Εκτός της αναμέτρησης είναι οι Σιρίγκου (τερματοφύλακας), Ραχμάνι (στόπερ), ενώ αμφίβολος είναι ο Κβαρατσχέλια (εξτρέμ).

 

  • No goal στα 4/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • 2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Ουντινέζε

Ανάλυση: Ήρθε ισοπαλία με  1-1 με την Σπέτσια. Άλλο ένα παιχνίδι που ήταν κατώτερη των προσδοκιών.  Στο 33’ ο Ρέκα κάνει το 1-0 ια τη Σπέτσια, όμως η Ουντινέζε απάντησε 10 λεπτά αργότερα με τον Λόβριτς. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν, αλλά δεν άλλαξε κάτι και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Έχει φτάσει τα έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (επτά μαζί με το παιχνίδι κυπέλου) και χαλάει το καλό ξεκίνημα που έχει κάνει φέτος. Με τις τελευταίες εμφανίσεις της δείχνει ότι έχει αστάθεια στην άμυνα της, αλλά και στην δημιουργία φάσεων. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να γυρίσει το κλίμα στα αποδυτήρια και να διεκδικήσει μία από τις θέσεις για την Ευρώπη.

Απουσίες: Εκτός παραμένουν οι Μπεκάο (στόπερ), Νάιτινγκ (στόπερ), Μασίνα (μπακ), ενώ αμφίβολοι είναι οι Ουντότζι (μπακ-χαφ) και Μακένγκο (μέσος).

  • Goal/goal στα 4/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • 2-3 γκολ στα 3/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

 

Εκτίμηση: Η διαφορά δυναμικής είναι μεγάλη και δύσκολα θα πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι η Ουντινέζε. Μπορεί όμως να βοηθήσει στο σκορ, όπως δείχνουν οι προηγούμενοι αγώνες. Επομένως πάμε με τον άσο & over 2,5 στο 2.10 της Novibet.

Combo
16:00
Νάπολι - Ουντινέζε
1 & over 2,5
2.10
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις