Με σβηστές τις μηχανές

Με σβηστές τις μηχανές

Προγνωστικά από Premier League, Bundesliga και Ligue 1 αλλά και από το πρωτάθλημα της Ολλανδίας έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, δεν καταφέραμε χθες να βγάλουμε κέρδος αφού η Λάρισα έχασε πέναλτι στο 87΄ και ηττήθηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού. Αφήνουμε όμως τα χθεσινά γιατί σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο από τρομερά παιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκινάμε με την Premier League και την Μάντσεστερ Σίτι που υποδέχεται στο «Έτιχαντ» την Μπρέντφορντ με σκοπό να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της πριν την διακοπή του Μουντιάλ. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής από την ενδεκάδα της Σίτι πλην του Νορβηγού σταρ που δεν θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο σε σχεδόν μία εβδομάδα. Δεν έχουμε και πολλά να πούμε για την ομάδα του Πεπ που δεν σταματάει πουθενά φέτος, αλλά με το μυαλό να είναι στο Μουντιάλ προβλέπω να μην ξεφύγει αρκετά το ματς και ας υπάρχουν τεράστιες διαφορές δυναμικής.

  • Συνεχίζουμε με την Γαλλική Λανς και το καυτό «Μπολαέρτ». Από την αρχή της χρονιάς μιλούσα για αυτήν την ομάδα και πόσο καλή έδρα έχει και μέχρι στιγμής μετράει 7/7 νίκες εντός. Σημερινός της αντίπαλος είναι η Κλερμόν και δεν βλέπω να περνάει τόσο εύκολα από αυτήν την καυτή έδρα που οπαδοί και παίκτες αρχίζουν να ονειρεύονται Ευρώπη. Ποντάρουμε στην νίκη της Λανς σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

  • Στην Γερμανία τώρα η Βέρντερ Βρέμης θα υποδεχτεί τους «ταύρους» της Λειψίας οι οποίοι κοντεύουν να κλείσουν δύο μήνες αήττητοι. Η Βέρντερ στηρίζεται στην έδρα της αλλά και στον αρχισκόρερ της Φούλκρουγκ που θα είναι απών λόγω τραυματισμού και αν κρίνω πως κλήθηκε για πρώτη φορά με την εθνική σε Μουντιάλ, σήμερα δεν θα αγωνιστεί. Επιλέγουμε το διπλό με κάλυψη στο draw no bet.

  • Πηγαίνουμε στην γειτονική Ολλανδία και στο παιχνίδι της Φόλενταμ κόντρα στην Ουτρέχτη. Οι γηπεδούχοι μετράνε μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα ενώ ταυτόχρονα έχουν και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 35 γκολ παθητικό. Αντιμετωπίζουν την φορμαρισμένη Ουτρέχτη που έρχεται από τρεις σερί νίκες με αρκετά γκολ. Πρώτη επιλογή το over 2,5 και λίγα στο να βρει γκολ το δικό μας παιδί ο Δουβίκας.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

  • Τέλος, κλείνουμε με το Μπασακσεχίρ – Γαλατασαράι στο οποίο αναμένεται να πέσουν κορμιά μιας και θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος αφού αμφότερες διεκδικούν τίτλο. Πήρε τα πάνω του ο Ικάρντι και έτσι η «Γαλατά» νίκησε την Μπεσίκτας με 2-1 χάρη σε δύο τέρματα του Αργεντίνου σταρ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ισοπαλία μέσα στην Αντιόχεια κόντρα στην Χατάγιασπορ με αποτέλεσμα να ισοβαθμουν με ακόμα δύο ομάδες στην δεύτερη θέση. Ποιοτικό το ρόστερ των φιλοξενούμενων σε σχέση με αυτό της «Μπάσα» για αυτό επιλέγουμε το διπλό με draw no bet.

Δυάδα απόδοσης 2.70
14:30
Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ
1 & under 4,5
1.80
18:00
Λανς - Κλερμόν
1
1.50
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
16:30
Βέρντερ Βρέμης - Λειψία
2 dnb
1.50
17:30
Φόλενταμ - Ουτρέχτη
Over 2,5
1.50
BET: 25 units
Ειδικό
16:30
Βέρντερ Βρέμης - Λειψία
Γκολ Ενκουνκού
2.20
BET: 10 units
Ειδικό
17:30
Φόλενταμ - Ουτρέχτη
Γκολ Δουβίκας
2.50
BET: 10 units
Μονό
19:00
Μπασακσεχίρ - Γαλατασαράι
2 dnb
1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις