Διπλασιάζει η αρμάδα του Σπαλέτι

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Στην Ιταλία ταξιδεύει σήμερα ο #Blackbird για τα προγνωστικά του στρέφοντας την προσοχή του στην αναμέτρηση της Νάπολι.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά σε Ιταλία

Προγνωστικά: Combo διπλασιασμού

Στην γειτονική Ιταλία το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Ουντινέζε. Αρνείται να σπαταλήσει βαθμούς η ομάδα του Σπαλέτι, καθώς ούτε μεσοβδόμαδα η Έμπολι δεν μπόρεσε να την σταματήσει. Την δυσκόλεψε μεν, όμως σκόραρε δις και πήρε ακόμα ένα τρίποντο. Ο Λοθάνο στο 69ο λεπτό έβαλε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού με τον Ζιελίνσκι να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης. Αύξησε και την διαφορά από την 2η Μίλαν που στραβοπάτησε. Εκτός οι Ραχμάνι και Κβαρατσχέλια.

Ακόμα μια ισοπαλία για την ομάδα της Ουντινέζε. Τρίτη σερί, ήταν αυτή με την Σπέτσια και έτσι συμπλήρωσε έξι αγώνες χωρίς νίκη. Σε αντίθεση με τις πρώτες αγωνιστικές, όπου η Ουντινέζε είχε μαζεμένες νίκες, δεν διανύει και το καλύτερο διάστημα της. Δύσκολη η αποστολή απόψε κόντρα στην Νάπολι που φέτος πετάει σε υψηλές πτήσεις.  Εκτός οι Ουντότζι, Μασίνα και Μακένγκο λόγω τραυματισμού.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Ασταμάτητη η Νάπολι φαίνεται πως δύσκολα θα απωλέσει βαθμούς σήμερα, κόντρα σε μια Ουντινέζε που προβληματίζει.  Ίσως δεν ξεφύγει τόσο σκορ, νομίζω πως ο άσσος μαζί με το under 4,5 στο 2.05 της Novibet είναι ικανοποιητικό.

Μονό
16:00
Νάπολι - Ουντινέζε
1 & under 4,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις