Πέφτει η αυλαία στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 600+ αγορές ανά αγώνα!

Πέφτει η αυλαία στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 600+ αγορές ανά αγώνα!

Οι τελευταίες αγωνιστικές πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο κρύβουν μεγάλα παιχνίδια.

Πρόκειται για αναμετρήσεις που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη βαθμολογία και να προκαλέσουν ανακατατάξεις.

Πρώτος σταθμός το γαλλικό πρωτάθλημα και η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Μονακό (21:45). Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 27 βαθμούς και κατέχουν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα, πριν από την έναρξη της 15ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι έσπασαν ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων (0-1-4) με το 1-0 επί της Λυών. Στα αξιοσημείωτα, οι τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις των Μασσαλών στο Πριγκιπάτο!

Μονακό – Μαρσέιγ 1:2.35 Χ:3.60 2:2.95

Παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στις πρώτες θέσεις της Serie A διεξάγεται την Κυριακή (21:45) στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λάτσιο. Το ματς αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση. Την περασμένη Κυριακή επικράτησαν στα ντέρμπι κόντρα σε Ίντερ και Ρόμα αντίστοιχα, ενώ μέσα στην εβδομάδα νίκησαν τις Βερόνα και Μόντσα αντίστοιχα. Συντριπτικά υπέρ της Γιουβέντους είναι η ιστορία των μονομαχιών τους, αφού στα τελευταία δεκαπέντε ματς μετράει 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα!

Γιουβέντους – Λάτσιο 1:1.99 Χ:3.55 2:3.90

Στα εγχώρια δρώμενα, το παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλο (21:30) κλείνει το πρόγραμμα της Κυριακής στη Super League. Ο «δικέφαλος του βορρά» προέρχεται από σημαντικό διπλό στη Νεάπολη, επί του Ιωνικού με 3-0. Η ομάδα της Μαγνησίας νίκησε στο «Πανθεσσαλικό» 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι στην Τούμπα μνημονεύεται για το εντυπωσιακό 4-4, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με 4-1!

ΠΑΟΚ – Βόλος 1:1.51 Χ:4.20 2:6.70

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα ματς μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων όπως θα ήθελες να είναι…

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις