Συνεχίζει τον κατήφορο στο 2.05

Συνεχίζει τον κατήφορο στο 2.05

Δυάδα απόδοσης 3.79 μας προτείνει για σήμερα Σάββατο στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους φίλους του koubanezos.gr. Τελευταίο «κανονικό» Σάββατο των πρωταθλημάτων πριν την έναρξη του Μουντιάλ και τα προγνωστικά της στήλης ασχολούνται με τα πρωταθλήματα σε Αγγλία και Ιταλία. Πάμε να δούμε ποια παιχνίδια έχω ξεχωρίσει.

Προγνωστικά Σαββάτου: Μπαίνουν γκολ στο «Έτιχαντ»

Ξεκίνημα από νωρίς το μεσημέρι και την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπρέντφορντ.

Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Άρσεναλ συνεχίζουν να βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται στο μείον δύο και αναζητούν νίκη ελπίζοντας σε κάποιο στραβοπάτημα των «κανονιέρηδων». Στην έδρα τους διατηρούν το απόλυτο μέχρι στιγμής σε επτά αναμετρήσεις, με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά γκολ που σημειώνονται, καθώς έχουν σημειωθεί σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια πάνω από τρια τέρματα.

Στη μέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είναι αρκετά μαχητικοί έχοντας μόλις μια ήττα στα τελευταία πέντε τους παιχνίδια. Εκτός έδρας δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρουν κάποια νίκη, παρά μόνο μερικές ισοπαλίες, αλλά οι αγώνες τους είναι «πλούσιοι» σε τέρματα καθώς τα τελευταία τρία παιχνίδια τους έχουν έρθει με σκορ 5-1, 4-0 και 2-2.

Έτσι με βάση τα παραπάνω δεν θα κρατήσω τον χαμηλό σε απόδοση άσσο, αλλά θα επιλέξω το over 3,5 τέρματα στην αναμέτρηση που πληρώνει 1.85 στο Pamestoixima.gr

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Συνεχίζεται η κατρακύλα της Ουντινέζε

Η στήλη θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της Νάπολι με την Ουντινέζε.

Μόνη, πρώτη και αήττητη μέχρι στιγμής συνεχίζει να προελαύνει η Νάπολι έχοντας ξεφύγει ήδη με οκτώ βαθμούς από τους διώκτες της, ενώ το καταπληκτικό πρώτο μισό της σεζόν ολοκληρώθηκε και με την πρόκριση στους «16» του Champions League ως πρώτη από τον όμιλό της. Καταπληκτική φυσικά και στην έδρα της με μόνο ψεγάδι μία ισοπαλία σε επτά αναμετρήσεις και συντελεστή τερμάτων 18-4.

Σε πολύ κακό φεγγάρι η Ουντινέζε, παρά το καλό ξεκίνημά της, έχοντας να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και επτά αναμετρήσεις με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην 8η θέση της βαθμολογίας. Ταξιδεύει σε μια έδρα που έχει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από το 2013 και με τη Νάπολι σε ιδιαίτερα άγρια κατάσταση, μάλλον το σερί αυτό θα συνεχιστεί και φέτος.

Θα επιλέξω τη νίκη της Νάπολι με πολλά γκολ, δηλαδή το άσσο και over 2,5 σε απόδοση 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Δυάδα απόδοσης 3.79
14:30
Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ
Over 3,5
1.85
16:00
Νάπολι - Ουντινέζε
1 & over 2,5
2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις