Με τον ρυθμό της Νάπολι στο 3.03

Με τον ρυθμό της Νάπολι στο 3.03

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά σε Ιταλία και Ελλάδα και μία σούπερ «μεσημεριανή» δυάδα του 3.03

Καλησπέρα σε όλους. Τελευταίο μη μουντιαλικό Σάββατο και η αγωνιστική που ρίχνει την αυλαία του πρώτου γύρου στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ξεκινάει. Εμείς στα προγνωστικά μας, έχουμε μία αρκετά καλοπληρωμένη δυάδα τριπλασιασμού με δύο σούπερ επιλογές από Ελλάδα και Ιταλία. Πάμε αμέσως να δούμε.

Προγνωστικά: Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα

Ξεκίνημα από τον Ρέντη και τον αγώνα της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού με την Καλαμάτα. Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι φιλοξενούμενοι στην πρεμιέρα τους στην κατηγορία, αφού επικράτησαν με σχετική άνεση του Ηρόδοτου στην έδρα τους. Πρόκειται για ένα αρκετά δυναμικό σύνολο, που έχει σπουδαία ποιότητα, σημαντικές μονάδες και δικαίως θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για άνοδο. Ο προπονητής της, Νίκος Αναστόπουλος, ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και να διαχειρίζεται τέτοια σύνολα, οπότε υπάρχει πίστη στο πλάνο του συλλόγου για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια μετά από χρόνια.
Στον αντίποδα η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, μπορεί να μην έπεισε αλλά πήρε το αποτέλεσμα στην Κέρκυρα. Παραδοσιακά ομάδα έδρας τα «μικρά» των ερυθρολεύκων, θα παίξουν ανοιχτά και θα κυνηγήσουν τη νίκη, εξάλλου δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα.
Αρκετά πιθανό να ανοίξει ο αγώνας ή τέλος πάντων να βρουν γκολ και οι δύο. Επιλογή μας το αμφίτερμα στο 2.02. 

Προγνωστικά: Νάπολι – Ουντινέζε

Στην Ιταλία η Νάπολι συνεχίζει… να προκαλεί σαματά! Ο Σπαλέτι και το σύνολο του διατηρούν την πρώτη θέση αλλά και απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του. Με ουσία, αμυντική συνοχή και αρκετή δουλειά στο κέντρο, κυριαρχεί φέτος στη Serie A, θέλοντας να γυρίσει το πρωτάθλημα στο νότο. Παρόλα αυτά ο τραυματισμός του Κβαρατσέλια, έχει δημιουργήσει ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου και πονοκέφαλο στον προπονητή, ο οποίος δεν θα τον υπολογίζει για τον αγώνα που συζητάμε.
Η αντίπαλος της, Ουντινέζε, ξεκίνησε με σπασμένα τα φρένα αλλά μετά… κάπου κόλλησε. Δε παίζει καλά τελευταία, έχει σοβαρά θέματα πίσω, γενικά… δεν. Μάλλον αναλαμπή ήταν… και πάει για μία ομάδα καταδικασμένη στην μετριότητα και στις μεσαίες θέσεις.
Οι «παρτενοπέι» έδειξαν πως… ξέρουν να ζουν και χωρίς τον Γεωργιανό σταρ τους, θα πάνε να κλείσουν την χρονιά… όπως την άρχισαν. Δύσκολα θα τους προβληματίσει μία τέτοια αντίπαλος, ειδικά άμα πιάσουν τον ρυθμό που ακουμπούν συνήθως. Ο άσσος συμπληρώνει την δυάδα μας, στο 1.50.
Δυάδα απόδοσης 3.03
13:45
Ολυμπιακός Β' - Καλαμάτα
Goal/Goal
2.02
16:00
Νάπολι - Ουντινέζε
1
1.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις