Με combo παικτών στο ΟΑΚΑ έως 10.00!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην τρίτη βραδιάς της 7ης αγωνιστικής ποντάροντας σε ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague στην τρίτη βραδιά της 7ης αγωνιστικής. Χθες ήταν μια κακή ημέρα, που το combo στη Μαδρίτη χάθηκε για έναν πόντο και ο Γουίλμπεκιν έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της ζωής του. Αντίθετα ο Μότλεϊ μας πλήρωσε στο εξαιρετικό 2.50. Απόψε θα πάμε με ειδικά παικτών και αρκετή διάθεση για ρίσκο.

Προγνωστικά Euroleague στο ΟΑΚΑ

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση με ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπασκόνια με σκοπό να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στη φετινή διοργάνωση. Σε εξαιρετική φόρμα οι φιλοξενούμενοι. Ωστόσο στη μοναδική φορά που βγήκαν εκτός Ισπανίας ηττήθηκαν εύκολα από την Βιλερμπάν. Επιπλέον έρχονται με κάποια προβληματάκια στο ΟΑΚΑ, κυρίως στη φροντ λάιν τους. Ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο και η προσθήκη του Μπέικον δίνει άλλο αέρα. Η παρουσία του Γουόλτερς θα κάνει καλό στον Παπαγιάννη και γύρω από αυτόν θα στηθούν τα σημερινά πονταρίσματα.  Ο Έλληνας σέντερ προέρχεται από δύο συνεχόμενες εμφανίσεις με διψήφιο αριθμό πόντων. Θεωρώ ότι δε θα έχει πρόβλημα να το ξανακάνει, όπως επίσης και να μαζέψει ριμπάουντ απέναντι στον Κότσαρ. Σκέφτομαι να τον συνδυάσω με τουλάχιστον έξι πόντους του Λι, ο οποίος δεν έπιασε αυτή την επίδοση μόνο σε ένα παιχνίδι φέτος.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς έχω κυκλώσει το όνομα του Μοερμάν, αλλά και ένα ειδικό.  Η Βαλένθια υποδέχεται τη Μονακό και περιμένω ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ. Οι Ισπανοί είναι από τις πιο εύστοχες ομάδες μέχρι στιγμής στο τρίποντο, ενώ οι Γάλλοι διαθέτουν αρκετούς παίκτες που μπορούν να απειλήσουν. Το όριο των 17,5 τριπόντων στην αναμέτρηση είναι εφικτό, με το άθροισμα των μέσων όρων τους να είναι σχεδόν 18. Όσο για τον Γάλλο φόργουορντ, αγωνίζεται περίπου 20 λεπτά και έχει αρκετές χαμένες προσπάθειες που του ρίχνουν το μέσο όρο πόντων. Μπορεί λοιπόν να κυμαίνεται γύρω στους πέντε πόντους, αλλά θεωρώ πως η Βαλένθια έχει πρόβλημα αμυντικά στη θέση «4» και ο έμπειρος φόργουορντ θα μπορέσει να το εκμεταλλευτεί.

Combo
21:30
Παναθηναϊκός - Μπασκόνια
Παπαγιάννης over 7,5 πόντοι & Λι over 5,5 πόντοι
3.05
BET: 25 units
Fun Bet
21:30
Παναθηναϊκός - Μπασκόνια
Παπαγιάννης over 9,5 πόντοι & over 6,5 ριμπάουντ & Λι over 7,5 πόντοι
10.00
BET: 10 units
Ειδικό
22:00
Βαλένθια - Μονακό
Μοερμάν over 5,5 πόντοι
2.08
BET: 15 units
Ειδικό
22:00
Βαλένθια - Μονακό
Over 17,5 ευστοχα τρίποντα
2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις