Αυλαία με αποδόσεις στο 9.00 και βάλε

προγνωστικά

Σάββατο σήμερα και ο #TheMagician κυνηγάει αποδόσεις και ευκαιρίες μέσα από την φόρμα ομάδων και παιχτών πριν διακοπούν τα πρωταθλήματα για το Παγκόσμιο κύπελλο

Καλημέρα σας, πέφτει προσωρινά η αυλαία στην Ευρώπη λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου και χειμερινής διακοπής και εμείς πάμε να δούμε τα προγνωστικά που ξεχωρίσαμε στο δρόμο για το ταμείο.

Προγνωστικά: Έχει πάρει τα πάνω της

Έναρξη των προγνωστικών μας από την Γερμανία. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν με τον ερχομό του Τσάμπι Αλόνσο έχει κάνει βήματα προς την σωστή κατεύθυνση. Έχει δώσει μεγάλη προσοχή στην εκμετάλλευση της έδρας της για την συγκομιδή βαθμών. Με τον Ισπανό στην άκρη του πάγκου μετράει, δυο νίκες και μια ισοπαλία σε τρεις αγώνες με χαρακτηριστική την επικράτηση επί της πρωτοπόρου τότε Ουνιόν Βερολίνου με 5-0. Την τελευταία αγωνιστική επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο με το διπλό στην έδρα της Κολωνίας. Επιστρέφει εντός έδρας για τον τελευταίο αγώνα πριν την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την χειμερινή διακοπή. Θέλει να κλείσει με νίκη ώστε ν’ αναρριχηθεί από την 13η θέση στην οποία βρίσκεται με 15 βαθμούς.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάννος την προηγούμενη αγωνιστική με κεφαλιά στο 90+8′ έδωσε μια υπερ-πολύτιμη νίκη στην Στουτγάρδη με 2-1 επί της Χέρτα. Όμως στο 34ο λεπτό πρόλαβε να δεχτεί κάρτα με αποτέλεσμα ν’ απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι φλερτάρουν συνεχώς με την γραμμή του υποβιβασμού. Είναι στην 15η θέση με 14 βαθμούς, τρεις πάνω από την ζώνη. Τις τελευταίες αγωνιστικές χάνουν εκτός έδρας και κερδίζουν εντός. Συνολικά έξι παιχνίδια έχουν δώσει μακριά την <<Μερσεντές Αρένα>> και μετράνε τρεις ισοπαλίες και τρεις σερί ήττες με πέντε στα έξι over 2,5.

Αποδυναμώνονται οι φιλοξενούμενοι εκτός, ενώ αντίθετα η Μπάγερ Λεβερκούζεν δείχνει να ισχυροποιείται εντός. Θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.75 στην Novibet.gr

Επιθετικά πολύ ικανοί εντός οι γηπεδούχοι, ενώ αναιμικοί παρουσιάζονται οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας. Χωράει σε δελτίο με μεγαλύτερο ρίσκο ο άσος & over 2,5 σε απόδοση 2.25 στην Novibet.gr.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Ευκαιρία να κλέψει το τρίποντο

Η Χόφενχαϊμ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 4-2 στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παράτησε το παιχνίδι και το σκορ στον αντίπαλο από το πρώτο ημίχρονο. Συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες έχοντας συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Τελευταία της νίκη πριν από ένα μήνα στην έδρα της τελευταίας Σάλκε. Εντός έδρας μετράει τρεις σερί ήττες με Βέρντερ Βρέμης (1-2), Μπάγερν Μονάχου (0-2) και Λειψία (0-3). Ξεκίνησε δυναμικά το πρωτάθλημα αλλά πλέον έχει κάνει παρατεταμένη κοιλιά και βρίσκεται στην δέκατη θέση με 18 βαθμούς.

Η Βόλφσμπουργκ από την άλλη παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα εδώ και επτά αγωνιστικές. Συγκεκριμένα από την πρώτη του Οκτώβρη μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τελευταίο της θύμα η Μπορούσια Ντόρτμουντ, απέναντι στην οποία επικράτησε με 2-0 εντός έδρας. Τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει τρεις νίκες χωρίς να δεχτεί τέρμα σκοράροντας τουλάχιστον δυο τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι στην κατάσταση που βρίσκονται την δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν ότι μπορούν να φύγουν χωρίς ήττα από την έδρα της Χόφενχαιμ. Γι’ αυτό θα κρατήσουμε το Χ2 διπλή ευκαιρία με απόδοση 1.67 στη Novibet.gr

Στο δελτίο με ρίσκο θα προσθέσουμε και το διπλό & over 2,5 με απόδοση 4.33 στη Novibet.gr λόγω της φόρμας της Βόλφσμπουργκ καθώς και όποτε παίρνει διπλό στο παρελθόν το κάνει με over 2,5.

Σε φουλ φόρμα

Βρήκε και τα έκανε η Βέρντερ Βρέμης αφού νίκησε Χέρτα και Σάλκε εντός έδρας. Απέναντι όμως σε δυσκολότερους αντιπάλους τα βρίσκει σκούρα. Βαριά ήττα την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου με 6-1 όπου παραδόθηκε από νωρίς στο παιχνίδι. Γενικά τα πάει καλά με ομάδες ίδιου ή χαμηλότερου βεληνεκές από την ίδια. Μέτρια η πορεία της μέχρι στιγμής αλλά για νεοφώτιστη κρίνεται ικανοποιητική η πορεία της.

Επτά είναι αισίως οι αγωνιστικές που είναι αήττητη η Λειψία στο πρωτάθλημα. Σ’ αυτές έχει σημειώσει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Εάν προσθέσουμε και τις τέσσερις σερί νίκες που σημείωσε στο τέλος των ομίλων του Champions League το νούμερο ανεβαίνει στους έντεκα αγώνες. Σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι που χάρη στην επιθετική τους πολυφωνία ανέκαμψαν και βρίσκονται πλέον στην πέμπτη θέση με 25 βαθμούς. Καυτός ο επιθετικός Ενκουκού που μετράει φέτος ήδη 17 γκολ.

Έχει αξία το διπλό με απόδοση 1.90 στο Pamestoixima.gr έχει αξία και το κρατάμε.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Βίοι αντίθετοι

Η Γουλβς απογοητεύει φέτος το κοινό της. Ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με δέκα βαθμούς. Μόλις δυο νίκες στο πρωτάθλημα οι οποίες πραγματοποιήθηκαν εντός έδρας με το ισχνό 1-0 απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ και την 18η Σαουθάμπτον. Έχει την χειρότερη επίθεση με μόλις οχτώ γκολ σε 14 αναμετρήσεις. Επίσης στο γήπεδο της μετράει τρεις ήττες στις οποίες δέχτηκε τουλάχιστον τρία τέρματα. Θα παλέψει για την σωτηρία της.

Η Άρσεναλ παραμένει στην πρώτη θέση και δείχνει φέτος, προς το παρόν τουλάχιστον, να κοντράρει στα ίσια την Μάντσεστερ Σίτι στην κούρσα για τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι «κανονιέρηδες» είναι η καλύτερη ομάδα συγκομιδής βαθμών σε εκτός έδρας αναμετρήσεις έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Έχει περάσει και από δυσκολότερες έδρες  όπως αυτή της Τσέλσι στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση με 0-1.

Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το διπλό & over 1,5 με απόδοση 1.84 στο Pamestoixima.gr

Δυάδα απόδοσης 2.92
16:30
Λεβερκούζεν - Στουτγάρδη
1
1.75
16:30
Χόφενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ
Χ2
1.67
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 9.75
16:30
Λεβερκούζεν - Στουτγάρδη
1 & over 2,5
2.25
16:30
Χόφενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ
2 & over 2,5
4.33
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.50
16:30
Βέρντερ Βρέμης - Λειψία
2
1.90
21:45
Γουλβς - Άρσεναλ
2 & over 1,5
1.84
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις