Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 11/11): Σπάει το ρόδι ο ΠΑΟ στο 1.67

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 11/11): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια (21:30): Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Μπασκόνια και τρίτη θέση με 4-2 ρεκόρ. Η νίκη επί της Μακάμπι είναι απόδειξη, πως η πορεία της μόνο τυχαία δεν είναι. Άκρως αντίθετο το μομέντουμ στον ΠΑΟ με 1-5 ρεκόρ έως τώρα. Παρόλα αυτά σ’ όλα τα παιχνίδια είναι μέσα στο σκορ μέχρι το τέλος. Δεν έχει νίκη στο ΟΑΚΑ και αυτό είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά. Ίσως ήρθε η ώρα για την πρώτη. Άσος   στο 1.67 του Pamestoixima.gr, αν και έπρεπε να παίζει ψηλότερα.

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ (21:30): Η Γκλάντμπαχ με μία νίκη σε πέντε παιχνίδια έχει μείνει πίσω στο κυνήγι της Ευρώπης. Θέλει μια μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της πόλης και θα τα δώσει όλα. Η Ντόρτμουντ, παρά την ήττα της διατηρεί την απόσταση απ’ τη δεύτερη θέση στους δύο βαθμούς. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία.  Στο 1.67  ο συνδυασμός του goal/goal με το over 2,5 στο Pamestoixima.gr.

Έμπολι – Κρεμονέζε (21:45): Η Έμπολι έχει εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι τα πάει καλά με τις ομάδες ίδιου επιπέδου. Έχει την ευκαιρία να χτυπήσει άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα της με μια τέτοια ομάδα όπως η Κρεμονέζε. Μια Κρεμονέζε η οποία αδικείται στα τελευταία ματς αφού κοίταξε στα ίσα Μίλαν, Ουντινέζε και Σαλερνιτάνα και πήρε μόλις τρεις βαθμούς. Ένα γκολ θα το βρει σήμερα στην ασταθή Έμπολι. Το goal/goal στο 1.68 της Novibet μας καλύπτει.

Λυόν – Νις (22:00): Παρά τις δύο σερί νίκες η Λυόν ηττήθηκε στην Μασαλλία χάνοντας τη δυνατότητα να μειώσει την απόσταση απ’ την τετράδα. Χρειάζεται την νίκη για να ρεφάρει την προηγούμενη ήττα και να μεγαλώσει την απόσταση απ’ τη σημερινή της αντίπαλο. Μπορεί η Νις να είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά το ρόστερ της είναι κατώτερο από αυτό των γηπεδούχων.  Ο άσος  στο 1.72 της Stoiximan, έχει τον πρώτο λόγο.

Μονακό – Βαλένθια (22:00): Η Μονακό αποτελεί την πιο σταθερή ομάδα μαζί με τη Φενέρ. Ο Τζέιμς κάνει τρομερή χρονιά και φέτος. Η νίκη της Βαλένθια στο ΣΕΦ δείχνει ότι οι Ισπανοί παίζουν με άγνοια κινδύνου. Ομάδες με επιθετικό πλουραλισμό το οποίο θα φανεί και σήμερα.  Το over 161,5  στο 1.82 της Stoiximan, έχει τον πρώτο λόγο.

Αυτή ήταν η ακτινογραφία κουπονιού της ημέρας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις