Όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα αστέρια του ποδοσφαίρου στο ΑΝΤ1+

Όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα αστέρια του ποδοσφαίρου στο ΑΝΤ1+

Ο Μέσι, ο Νεϊμάρ, αλλά και ο Ζιντάν και ο Μαραντόνα όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

Πάθος, ελπίδα, απογοήτευση, ενθουσιασμός, κινηματογραφικά γκολ, αγωνιώδεις αποτυχίες, τα ζούμε όλα στο ΑΝΤ1+. Στην τελική ευθεία για το Μουντιάλ, δεκαέξι επίσημες ταινίες της FIFA, ήδη διαθέσιμες αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα είναι εδώ και μας θυμίζουν τον λόγο που το ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό άθλημα.

Μέσα από το θεματικό κανάλι και την ειδική ενότητα FIFA World Cup, οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιστορική αναδρομή στις καλύτερες διοργανώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μόνο εδώ. Ανάμεσά τους βρίσκονται διοργανώσεις που δεν έχουν προηγούμενο, όπως αυτή του 1994, όπου το Κύπελλο φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, αλλά και αυτή του 2002, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά σε ασιατικό έδαφος όχι από μία, αλλά από δύο χώρες. Το ταξίδι ξεκινά από το 1966 και φτάνει στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις του 21ου αιώνα, με τη Νότιο Αφρική, τη Βραζιλία και τη Ρωσία να έχουν γράψει με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία του Μουντιάλ.

Οι μεγαλύτεροι ποδοσφαιρικοί άσοι του κόσμου, Μέσι, Νεϊμάρ, Ζιντάν, Μαραντόνα, Ροντρίγκεζ, Μίλερ, παίζουν μπάλα στις οθόνες μας και μας γεμίζουν ξανά συγκινήσεις. Ο αξέχαστος τελικός του 1966, που Χερστ και Μουρ χάρισαν στην Αγγλία το έπαθλο μέσα στην έδρα της, ο τελικός του 1970, όταν Πελέ και Ζαϊρζίνιο οδήγησαν τη Σελεσάο στην κορυφή, τελικοί που κρίθηκαν στα πέναλτι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και άλλες απίθανες στιγμές που ξεσήκωσαν τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο.

Λεπτομέρειες που δεν είδαμε ποτέ, παρασκήνιο, συναισθήματα, γνωστές και άγνωστες προσωπικότητες που διαμόρφωσαν το ποδόσφαιρο του σήμερα ζωντανεύουν αποκλειστικά στο ANT1+. Όλοι οι αγώνες του FIFAWorldCupQatar2022 liveκαι ondemand, πάνω από 300 ώρες ειδικά διαμορφωμένου ποδοσφαιρικού περιεχομένου, θεματικό κανάλι FIFAWorldCup και όλο το περιεχόμενο του ΑΝΤ1+ μόνο με 3,33€ τον μήνα (ισχύει για 6μηνη συνδρομή συνολικού κόστους 19,99€ με εφάπαξ χρέωση), με εγγραφή στο www.antennaplus.gr. Ζήσ’ το εδώ, δες το παντού!

Σχετικά με το ΑΝΤ1+

To ANT1+ είναι η streaming πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος, αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του, επεκτείνει την παρουσία του στον χώρο των ΟΤΤ (Over The Top) υπηρεσιών, σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ANT1+ περιλαμβάνει τα ΑΝΤ1+ Originals, τις μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, καθώς και ελληνικές ταινίες σε πρώτη προβολή, μια σημαντική συλλογή από δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού, πλούσιο παιδικό περιεχόμενο, ντοκιμαντέρ, Live συναυλίες, αλλά και αγαπημένες σειρές και εκπομπές του ΑΝΤ1 ΤV. Στόχος της συνδρομητικής πλατφόρμας είναι να δημιουργεί και να προσφέρει διαρκώς νέο, πρωτότυπο, ελληνικό περιεχόμενο με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού. Η πρόσβαση στο ΑΝΤ1+ είναι διαθέσιμη από όλες τις Smart TV, τα κινητά τηλέφωνα και tablet (Android&iOS) μέσω της εφαρμογής ΑΝT1+, καθώς και από υπολογιστή μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις