Combo βόμβα στο 51.50

προγνωστικά euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Πρώτη στήλη της εβδομάδας και ο #Dogass ρίχνει βόμβα στο 51.50

Καλημέρα σε όλους. Πρώτη στήλη της εβδομάδας και στα προγνωστικά Euroleague θα ασχοληθούμε με τις αναμετρήσεις της ημέρας.

Προγνωστικά Euroleague: Ολυμπιακός vs Παρτιζάν

Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας και ηττήθηκε από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ με 82-83. Αξίζει να σημειωθεί πως η Βαλένθια προηγήθηκε για πρώτη φορά 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα καθώς, οι ερυθρόλευκοι προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με διψήφιες διαφορές. Εκτός ο Μιχάλης Λούντζης λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη, η Παρτιζάν θα έρθει στο ΣΕΦ με επτά ή οχτώ παίκτες, καθώς πέραν των τραυματιών Σμάιλαγκιτς και Έξουμ θα λείψουν και όλοι οι Σέρβοι διεθνείς. Η αποστολή αποτελείται από τους Λεσόρτ, Πάντερ, Νάναλι, Μάνταρ, Λεντέι, Παπαπέτρου και Βούκσεβιτς. Την αγωνιστική που μας πέρασε κέρδισε δύσκολα εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό με 91-89.

Εκτίμηση: Θεωρώ πολύ φτωχό τον άσο του Ολυμπιακού, παρά τις συνθήκες που δημιουργούνται. Θα πάρω το over 0,5 ριμπάουντ του Γιαμ Μάνταρ. Ο Ισραηλινός γκαρντ θα παίξει σχεδόν σε όλο το παιχνίδι (ελλείψει άλλου playmaker). Την αγωνιστική που μας πέρασε πληρωθήκαμε από το 1ο δεκάλεπτο. Γιατί να μην συμβεί το ίδιο;

Βιλερμπάν vs Ζαλγκίρις

Εδώ αναμετρώνται δύο ομάδες που πέτυχαν σπουδαίες νίκες την αγωνιστική που μας πέρασε. Η Βιλερμπάν έβγαλε διπλό στην έδρα της Βίρτους, ενώ η Ζαλγκίρις έκανε ανατροπή είκοσι πόντων και κέρδισε την Άλμπα. Εδώ θα πάρουμε μία επιλογή με αξία. Ο Γιουσουφά Φαλ είναι ακρογωνιαίος λίθος της Βιλερμπάν φέτος (έχουμε δώσει και μακροχρόνια επιλογή). Η Ζάλγκιρις θεωρώ δεδομένο πως θα επιχειρήσει να τον αντιμετωπίσει με πολλά double team. Το να δώσει μία ασίστ δίνεται στο ελκυστικότατο 3.45.

Ακόμη θα πάρουμε σαν fun bet επιλογή τα over 1,5 τρίποντα του Ίγκνας Μπραζντέικις. Ο Λιθουανός φόργουορντ σουτάρει από τρία έως πέντε τρίποντα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση ,αν βρει εύστοχο τρίποντο νωρίς, να δοκιμάσει κι άλλες φορές το χέρι του.

Ρεάλ Μαδρίτης vs Εφές

Σκιές για το μέλλον του Τσους Ματέο στον πάγκο της Ρεάλ οπότε, η αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Εφές θα έχει χαρακτήρα τελικού. Δεν θα μπλέξω με κάποιο σημείο. Μου αρέσει σαν οριακά αποδεκτή, σε απόδοση, επιλογή τα under 37 λεπτά συμμετοχής του Βασίλιε Μίσιτς. Θεωρώ τεράστιο αυτό το νούμερο καθώς, η Εφές δεν θα ρισκάρει να χάσει μετά τον Λάρκιν και τον δεύτερο μεγάλο αστέρα της λόγω τραυματισμού.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Δυάδα απόδοσης 2.89
20:45
Ρεάλ - Εφές
Μίσιτς under 37 λέπτα συμμετοχής
1.65
21:00
Ολυμπιακός - Παρτιζάν
Μάνταρ over 0,5 ριμπάουντ
1.75
BET: 40 units
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Παρτιζάν
Μάνταρ over 1,5 ριμπάουντ
4.65
BET: 20 units
Ειδικό
22:00
Βιλερμπάν - Ζαλγκίρις
Γ. Φαλ over 0,5 ασιστ
3.45
BET: 20 units
Fun bet
22:00
Βιλερμπάν - Ζαλγκίρις
Μπραζντέικις over 1,5 τρίποντα & Γ. Φαλ over 1,5 ασίστ
51.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις