Τα Η2Η και η καρδιά του πρωταθλητή

προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην 7η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, με ειδικά, Η2Η και στήριξη στους πρωταθλητές.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague στη δεύτερη βραδιά της 7ης αγωνιστικής, που κατ’ εξαίρεση έκανε πρεμιέρα χθες, Τετάρτη. Ποντάρισμα σε Η2Η, ειδικό και στήριξη στους πρωταθλητές.

Προγνωστικά Euroleague στο ΣΕΦ και όχι μόνο

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση με ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτιζάν στο Φάληρο και θέλει επιτέλους να επιστρέψει στις νίκες. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες, αφού οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με τέσσερις ήττες και συνέχισαν με δύο ήττες, ενώ οι Σέρβοι μετά το 0- 3 στην έναρξη της σεζόν έκαναν τρεις σερί νίκες για να ισορροπήσουν το ρεκόρ τους. Πολύ μεγάλο το χάντικαπ και δε θα μπλέξω αν και μάλλον αξίζει ένα ποντάρισμα στην Παρτιζάν με τόσους πόντους αβάντζο. Αντίθετα θα επιλέξω τον Μπολομπόι, που μπορεί να φτάσει τους μέσους όρους του απέναντι σε μια φροντ λάιν που μπορεί επιθετικά να είναι καλή, αλλά αμυντικά δεν πετάει και φωτιές.

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της βραδιάς ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Εφές σε μία επανάληψη του περσινού τελικού. Μέτριο έως κακό ξεκίνημα για τις δυο ομάδες και μπορεί η Εφές να μας έχει συνηθίσει, όμως η Ρεάλ δεν αποπνέει υγεία. Ήδη ακούγονται ονόματα για τον πάγκο της και η Εφές οφείλει να το εκμεταλλευτεί. Σίγουρα στερείται τον Λάρκιν, όμως μπορεί να βρει τις λύσεις απέναντι σε μια Ρεάλ που έχει αγωνιστικά προβλήματα και αρκετές απουσίες.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Κλείνω με την πρωτοπόρο Φενέρ που φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα σε μια ευκαιρία να διευρύνει το σερί της. Δε μου αρέσουν τα όρια και προτιμώ να παίξω με τον Μπέντιλ και συγκεκριμένα να τον κοντράρω. Παίζει πολύ πάνω από τα στάνταρ του μέχρι στιγμής, αλλά οι Σέρβοι έχουν επιστροφές. Θα πάρει λιγότερες μπάλες με τον Νέντοβιτς και τον Βιλντόζα στο παρκέ σε ένα ματς που αντιμετωπίζει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης. Επιλογές λοιπόν τα Η2Η σε πόντους με τον δαιμονισμένο Γουίλμπεκιν, αλλά και σε ριμπάουντ με τον εκπληκτικό Μότλεϊ. Υπερτερεί στις αντίστοιχες κατηγορίες ο Μπέντιλ, αλλά πιστεύω πως σε αυτό το ματς θα πάει χειρότερα. Στην τελική μιλάμε για τον Μπέντιλ… τον Μπεν… αυτόν που ξέρουμε τι μπορεί να κάνει από τα χρόνια που έπαιζε στην Ελλάδα!

Ειδικό
19:00
Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας
Η2Η πόντων Μπέντιλ - Γουίλμπεκιν: 2
2.40
BET: 25 units
Ειδικό
19:00
Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας
Η2Η ριμπάουντ Μπέντιλ - Μότλεϊ: 2
2.50
BET: 15 units
Ειδικό
20:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Εφές
2 (+8,5) & over 148,5
1.91
BET: 25 units
Combo
21:00
Ολυμπιακός - Παρτιζάν
Μπολομπόι over 5,5 πόντοι & over 3,5 ριμπάουντ
2.27
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις