Ευκαιρία το 2.20 στην Ισπανία

προγνωστικά

Η εμβόλιμη αγωνιστική κλείνει σήμερα σε Super League, Serie A και La Liga με τον #Bats να δίνει τα προγνωστικά του.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Νίκαια, η Λάτσιο με την ευκαιρία να βρεθεί ακόμα ψηλότερα κι η Ρεάλ που ψάχνει αντίδραση αφορούν τα προγνωστικά της σημερινής μας στήλης.

Προγνωστικά: Ιωνικός – ΠΑΟΚ

Περίπου δυόμιση μήνες και έντεκα ολόκληροι αγώνες χρειάστηκε να περάσουν για να μπορέσει ο Ιωνικός να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στην σεζόν. Αυτό το έκανε με το «καθαρό» 2-0 στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να φτάσει αυτόν αλλά και τον Λεβαδειακό στους επτά βαθμούς. Αμέσως μετά έρχεται το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ που μπορεί να δείξει πολλά για την ομάδα του Σπανού. Ειδικά μετά την εύκολη νίκη του «δικεφάλου του βορρά» με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και με οδηγό το περσινό 3-2 θα προσπαθήσουν να πάρουν και πάλι αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν δύο σερί νίκες για μόλις δεύτερη φορά φέτος (μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές με Παναιτωλικό και Ατρόμητο εντός έδρας). Αν κάτι εγγυώνται (ο Ιωνικός εντός κι ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας) είναι το αμφίτερμα. Κι επειδή έτσι κι αλλιώς είναι ομάδες που έχουν το γκολ αλλά όχι και την απαιτούμενη σταθερότητα στα μετόπισθεν, θα επιλέξουμε το goal/goal με απόδοση 1.98 στη Novibet. 

Λάτσιο – Μόντσα

Εκεί που τα πράγματα πήγαν να στραβώσουν αρκετά για τη Λάτσιο με τις δύο σερί ήττες από Σαλερνιτάνα και Φέγενορντ, ήρθε το σπουδαίο «διπλό» επί της Ρόμα στο derby della Capitale. Ο Φελίπε Άντερσον πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 29’ δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στους «λατσιάλι», με το οποίο πάτησαν τριάδα. Μπορεί η νεοφώτιστη Μόντσα να τις κόψει βαθμούς; Η ποιότητα των Ρωμαίων δεν μπορεί να επιτρέψει κάτι τέτοιο. Ειδικά από μια ομάδα που έχει ηττηθεί σε τέσσερα από τα επτά εκτός έδρας ματς της. Η ευκαιρία για να φτάσει τη δεύτερη Μίλαν στους 30 βαθμούς η Λάτσιο είναι πολύ μεγάλη. Άσος και over 1,5 η επιλογή μας, που δίνεται στο 1.91 στη Novibet.

Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ

Μέσα σε δύο αγωνιστικές η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να χάσει για τα καλά το προβάδισμα που είχε αποκτήσει για τη μάχη του τίτλου. Μετά το 1-1 με τη Χιρόνα ήρθε και η ήττα από τη Βαγεκάνο με 3-2, η πρώτη στην σεζόν για το πρωτάθλημα. Προβληματική στην άμυνα η Ρεάλ έχοντας δεχτεί 13 γκολ σε ισάριθμα ματς. Καίγεται για νίκη μετά το διπλό της Μπαρτσελόνα επί της Οσασούνα και με τη διαφορά να φτάνει τους πέντε βαθμούς. Μεγάλη ευκαιρία για να ξεσπάσει είναι το ματς με την προτελευταία Κάντιθ στο «Μπερναμπέου». Άσος και over 3,5 για τη «βασίλισσα» στο 2.20 της Novibet. Με μεγαλύτερη δόση ρίσκου, παίζουμε και να βάλουν οι γηπεδούχοι πάνω από τρία γκολ στο Pamestoixima.gr με απόδοση 2.82.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
21:30
Ιωνικός - ΠΑΟΚ
Goal/goal
1.98
BET: 15 units
Combo
21:45
Λάτσιο - Μόντσα
1 & over 1,5
1.91
BET: 20 units
Combo
22:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Κάντιθ
1 & over 3,5
2.20
BET: 15 units
Μονό
22:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Κάντιθ
Ρεάλ Μαδρίτης over 3,5
2.82
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις