Με τα γκολ και το ξέσπασμα

προγνωστικά

Προγνωστικά: Τελευταίο μέρος της αγωνιστικής, πάμε με την φόρμα της Ράγιο, την συνήθεια των Βαλένθια και Μπέτις, αλλά και το ξέσπασμα της Ρεάλ. Γράφει ο #ElToro

Τρίτο και τελευταίο μέρος αυτής της αγωνιστικής. Αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα είχαμε μέχρι στιγμής και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος να δούμε τι καλό έχουμε.

Προγνωστικά : Επιστρέφει ο Φονιάς!

Όχι δεν θα αναλύσουμε κάποιο έγκλημα! Ο χαρακτηρισμός πάει στην, κατά τα άλλα συμπαθέστατη, Ράγιο Βαγιεκάνο. Μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα και το 1-1 με την Ατλέτικο, ήρθε και η ώρα της μισητής, για αυτήν, Ρεάλ. Στη νίκη της αγωνιστικής, για εμένα από τις τοπ της σεζόν, η Ράγιο κέρδισε 3-2 την Ρεάλ και την γκρέμισε από την κορυφή. Σωστός φονέας γιγάντων! Εξαιρετική στα μεγάλα παιχνίδια, βγάζει ένταση και πάθος. Δεν κρύβεται στο καβούκι της, εκτός από τις περιπτώσεις που πρέπει να βγάλει άμυνα σε στενή πολιορκία. Με τις μικρές ομάδες έχει θέμα και την πατάει, καλή ώρα τώρα. Αντίπαλος της η Θέλτα. Καθόλου καλά δεν πηγαίνει στο πρωτάθλημα. Στην ζώνη του υποβιβασμού, αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά σερί αγωνιστικές με μόλις μια ισοπαλία και έξι ήττες. Η διακοπή έρχεται σε καλό χρονικό σημείο γιατί δεν ξέρω αν θα άντεχε μέχρι τις γιορτές σε αυτή την κατάσταση. Αλλά πριν αυτό υπάρχει η σημερινή αναμέτρηση. Αν η Ράγιο δεν σηκώσει ψηλά τον αμανέ και παίξει όπως συνήθως, μπορεί να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη της και να εδραιωθεί στα ψηλά της βαθμολογίας. Η Θέλτα εκτός από το να σκοράρει δεν ξέρω αν μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω.

Από των αγώνα Βαλένθια – Μπέτις, θα πάω με το αμφίτερμα, πολύ συνηθισμένο για αυτές, ενώ και η παράδοση ευνοεί τα γκολ στις μεταξύ τους συναντήσεις. Τέλος η αναμέτρηση που κλείνει την αγωνιστική το Ρεάλ – Καντίθ, περιμένω την πληγωμένη Ρεάλ να έχει ένα μικρό ξέσπασμα. Έχασε από την Ράγιο και έπεσε από την κορυφή. Μπορεί να έχει το 1/3 του ρόστερ της, ίσως και λίγο παραπάνω, για συμμετοχή στο Μουντιάλ. Αλλά οι φωνές του Αντσελότι ακόμα αντιλαλούν στη Μαδρίτη.  Τουλάχιστον τρία γκολ οι γηπεδούχοι και βλέπουμε.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
20:00
Ράγιο Βαγιεκάνο - Θέλτα
1
2.20
BET: 20 units
Μονό
20:00
Ράγιο Βαγιεκάνο - Θέλτα
Βαγιεκάνο over 1,5
2.40
BET: 10 units
Μονό
21:00
Βαλένθια - Μπέτις
Goal/goal
1.83
BET: 20 units
Μονό
22:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Καντίθ
1 -2,25 AH
2.03
BET: 40 units
Μονό
22:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Καντίθ
Ρεάλ Μαδρίτης over 2,5
1.75
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις