Μια καλοπληρωμένη… παρασπονδία

Μια καλοπληρωμένη... παρασπονδία

Πελαγοδρομούσε για πολλοστή φορά η άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο… άγουρος Ντε Γιονγκ επωφελήθηκε στο 78′ και κάπως έτσι η στήλη πλήρωσε ξανά. Πάμε και σήμερα να κάνουμε παιχνίδι, με τον δεύτερο ημιτελικό του Europa League.

Ενδιαφέρον το Ίντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τους Ιταλούς να έχουν το όνομα αλλά για τη χάρη… θα δείξει! Κι αυτό γιατί και οι Ουκρανοί δεν είναι και καμιά αμελητέα ποσότητα στην Ευρώπη, έχουν δείξει πολύ ωραία στοιχεία φέτος με τον -εικονιζόμενο- Λουίς Κάστρο στον πάγκο.

Παρατηρώ μάλιστα, ότι στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ευρωπαϊκά ματς τους, οι Ουκρανοί βρήκαν δίχτυα πριν το 45λεπτο. Η Ίντερ σκόραρε νωρίς κόντρα στη Λεβερκούζεν αλλά νωρίς δέχτηκε και γκολ. Μας βάζουν σε σκέψεις, ένα γκολ ενδέχεται να το βρει η Σαχτάρ αν μπει δυνατά, θα ποντάρουμε στο over 0,5 για το πρώτο μέρος κι ας μην είναι αυτό που παίζουμε συνήθως. Μία… παρασπονδία είναι μονάχα, καλοπληρωμένη μάλιστα!

Μονό

22:00 Ίντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Σαχτάρ over 0,5 στο πρώτο ημίχ. (2.52)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις