Της έχει πάρει τον αέρα ο Έμερι στο 2.32

Της έχει πάρει τον αέρα ο Έμερι στο 2.32

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του για σήμερα ποντάροντας σε Super League και EFL Cup σε επιλογές άνω του διπλασιασμού

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα και το πρόγραμμα γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον με την διακοπή για το Μουντιάλ να πλησιάζει. Δύο επιλογές σήμερα στα προγνωστικά μας, σε τιμές αμφότερες διπλασιασμού.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Προγνωστικά: Βόλος vs ΠΑΣ Γιάννινα

Ξεκίνημα στον Βόλο. Η τοπική ομάδα του Κώστα Μπράτσου αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος στη Λαμία, μένοντας στην ισοπαλία. Έπαιξε άσχημα, παρουσίασε σοβαρά αμυντικά θέματα αλλά η ποιότητα του Φερνάντες έσωσε έστω τον βαθμό. Το τρίποντο πλέον είναι… μονόδρομος, ώστε ο στόχος της εισόδου στα playoffs να είναι εφικτός. Παραμένει αρκετά επιθετικό σύνολο όμως όπως αναφέραμε και παραπάνω έχει σοβαρές αμυντικές ελλείψεις.

Στον αντίποδα ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας ακόμα στις βαλίτσες του την σπουδαία νίκη-ανατροπή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ανοίγεται αρκετά φέτος, δεν μένει πίσω και βρίσκει με ευκολία γκολ σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές. Θέλει την νίκη ώστε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να πάρει φυσικά αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Πιστεύουμε σε ένα ματς ανοιχτό, χωρίς πολλές σκοπιμότητες. Ο Βόλος είναι κλασική ομάδα over, μάλλον θα μας δικαιώσει ξανά. Το over 2,5 στο 2.18.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα

Κλείνουμε με Αγγλία και EFL Cup. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα διασταυρώνουν τα ξίφη τους τέσσερις μέρες μετά τον αγώνα τους στο πρωτάθλημα. Ο Ουνάι Έμερι συνέχισε την εξαιρετική του παράδοση κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι εμφάνισαν προβλήματα.

Οι δεύτεροι στοχεύουν αποκλειστικά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχουν πολλούς παίκτες που θα παίξουν στο Μουντιάλ και γενικά δεν πρέπει να ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Από την άλλη οι «χωριάτες» πιστεύουν σε μία καλή πορεία στον θεσμό, θέλουν να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο και ο προπονητής τους έχει αποδείξει πως τέτοια ματς τα έχει.

Η Βίλα έχει το κίνητρο, θα παίξει με περισσότερο πάθος και θα διεκδικήσει αποτέλεσμα. Πάμε με το Χ2 σε τιμές 2.32.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μόνο
19:00
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα
Over 2,5
2.15
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα
Χ2
2.32
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις