Πλήγμα για τη Σενεγάλη, εκτός Μουντιάλ ο Μανέ

Μανέ

Ο σταρ της Σενεγάλης Μανέ, αποχώρησε από την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Βέρντερ Βρέμης με τραυματισμό στον τένοντα.

Ο Σαντιό Μανέ φέρεται να έχει αποκλειστεί από την εκστρατεία της Σενεγάλης για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού αποχώρησε κουτσαίνοντας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με τη Βέρντερ Βρέμης με τραυματισμό στον τένοντα. Ο πρώην φόργουορντ της Λίβερπουλ αντικαταστάθηκε  μόλις  στα πρώτα 20 λεπτά στη νίκη της Μπάγερν με 6-1 επί της Βρέμης το βράδυ της Τρίτης, οδηγώντας σε τεράστιους φόβους για τη φυσική του κατάσταση για το Κατάρ λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του τουρνουά.

Σύμφωνα με την L’Equipe, θα απουσιάσει από τη διοργάνωση, προκαλώντας τεράστιο πλήγμα στους πρωταθλητές του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Η Σενεγάλη πρόκειται να παίξει Ολλανδία, Ισημερινό και φιλοξενεί το Κατάρ στη φάση των ομίλων.

Ο Μανέ πιστεύεται ότι υπέστη τραυματισμό στον τένοντα, προσθέτει η L’Equipe, και αναμένεται να μείνει για «αρκετές εβδομάδες εκτός», προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στον προπονητή της εθνικής του ομάδας, Αλιού Σισέ, λίγες ημέρες πριν ανακοινώσει την ομάδα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Ο τεχνικός του στην Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, δήλωσε ότι ο παίκτης θα κάνει ακτινογραφία για να καθορίσει την έκταση του τραυματισμού, αφού αρχικά είπε ότι είχε δεχτεί πλήγμα στην κνήμη του – και ότι ήταν αισιόδοξος ότι «δεν ήταν μεγάλος τραυματισμός».

«Χτύπησε στο κεφάλι της κνήμης του», είπε. «Είναι πάντα άβολο. Πρέπει να κάνει ακτινογραφία. Ελπίζω ότι τίποτα δεν είναι λάθος. «Δεν τον είδα μετά το παιχνίδι, ελπίζω να μην είναι μεγάλος τραυματισμός. Αλλά δεν ξέρω αυτή τη στιγμή», συνέχισε το αφεντικό της Μπάγερν. «Θα δούμε αύριο και μετά θα δώσουμε μια ενημέρωση».

Η απουσία του Μανέ θα γίνει αισθητή μαζικά στο στρατόπεδο της Σενεγάλης – ο άνθρωπος που έχει πάρει 93 συμμετοχές για τη χώρα του και έχει σκοράρει 34 φορές. Ήταν καθοριστικός για την ομάδα στο δρόμο για την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, καθώς νίκησε την Αίγυπτο στα πέναλτι στον τελικό – έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Ο Μανέ – ο οποίος εντάχθηκε στην Μπάγερν από τη Λίβερπουλ για 35 εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι – έχει διαπρέψει για τον σύλλογό του κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν στη Γερμανία. Έχει πετύχει 11 γκολ σε 23 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας τέσσερις ασίστ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις