ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Προγνωστικά σνούκερ: Αναβιώνουν τα '90s

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Προγνωστικά σνούκερ: Αναβιώνουν τα '90s

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Προγνωστικά σνούκερ: Αναβιώνουν τα ’90s

Προγνωστικά σνούκερ: Αναβιώνουν τα '90s

Η μάχη του 60χρονου Τζίμι Γουάιτ με τον 50χρονο Ντόμινικ Ντέιλ, ιντριγκάρει και στοιχηματικά τους φίλους του σνούκερ που παρακολουθούν το UK Championship.

Ποιος να το περίμενε πριν από λίγες ημέρες, ότι ο γερόλυκος Γουάιτ θα έφτανε μια ανάσα από την πρόκριση στα τελικά του Γιορκ; Σίγουρα όχι ο υπογράφων – το θυμάστε άλλωστε από το πρώτο μας κείμενο με προγνωστικά σνούκερ για το UK Championship.

Ωστόσο, ο νικητής της διοργάνωσης το μακρινό 1992, έχει τρελάνει κόσμο απ’ το Σάββατο. Μετά το 6-0 επί του Βίκτορ Σάρκις, συνέτριψε με το ίδιο σκορ και τον Μίτσελ Μαν. Και το βράδυ της Δευτέρας, άφησε σύξυλο και τον Στίβεν Μαγκουάιρ (6-4)! Έτσι, αυτό που φάνταζε… βουνό, δηλαδή οι τέσσερις νίκες για την πρόκριση στην τελική φάση, είναι πλέον εφικτό. Πολύ περισσότερο τώρα που αντίπαλος είναι μια άλλη παλιοσειρά. Ο Ουαλός Ντόμινικ Ντέιλ, ο οποίος κλείνει τα 51 λίγες μέρες πριν αλλάξει ο χρόνος.

Με άλλα λόγια, η Judgement Day του UK Championship αρχίζει με έναν αγώνα-αναβίωση των late ’90s. Τότε που η απόδοση του Γουάιτ άρχιζε να φθίνει, ύστερα από τους έξι χαμένους παγκόσμιους τελικούς. Και τότε που ο Ντέιλ έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στο επαγγελματικό σιρκουί, έστω κι αν δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο top 16.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Οι μπουκ φαβοριτίζουν έντονα τον Ντέιλ (η νίκη του δίνει γύρω στο 1.40). Υπολογίζουν προφανώς ότι ο Γουάιτ δεν θα έχει άλλες αντοχές. Το ίδιο πιστεύω ενδόμυχα κι εγώ, αλλά δεν μου κάνει καρδιά να πάω ξανά κόντρα στον παίκτη που συμπαθούσα περισσότερο την εποχή που άρχιζα να παρακολουθώ σνούκερ. Η καλή τιμή του over 9,5 frames, προσφέρει μια αξιόλογη εναλλακτική.

Ούτε ο Ντέιλ είναι νιάτο, άλλωστε, ενώ και η παράδοση είναι μοιρασμένη. Best of 11 παιχνίδι όπως το σημερινό, πάντως, έχουν δώσει μόνο μία φορά. Στον ημιτελικό του Grand Prix του 1997. Τότε νικητής ήταν με 6-2 ο Ουαλός, ο οποίος στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο.

Προγνωστικά σνούκερ: Εμπνέει ο Κλαρκ

Από τα υπόλοιπα ματς της Τετάρτης, ξεχωρίζει αυτό του Ντουέιν Τζόουνς με τον Τζέιμι Κλαρκ. Δύο νέων, σχετικά, Ουαλών άσων, οι οποίοι όμως έχουν δώσει διαφορετικά δείγματα γραφής ως επαγγελματίες. Ο μεν Τζόουνς παλεύει κάθε χρόνο για την παραμονή του στο Tour και, έστω και δύσκολα, την πετυχαίνει. Ο δε Κλαρκ δεν έχει κάνει ακόμα την υπέρβαση, αλλά είναι εξπέρ στις προκρίσεις στο Παγκόσμιο.

Το 2020 και το 2022 ο 28χρονος ήταν παρών στο Crucible. Και φέτος που το UK Championship απέκτησε παρόμοιο προκριματικό τουρνουά, τον συναντάμε ξανά στην Judgement Day και μάλιστα ως φαβορί. Ο Τζόουνς, βλέπετε, νίκησε στον προηγούμενο τον Άντονι Μαγκίλ (6-2) και μας στέρησε ένα rematch της επικής αναμέτρησης του Σκωτσέζου με τον Κλαρκ, στο Παγκόσμιο του 2020.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Καλό θα είναι να μην υποτιμήσουμε τον Τζόουνς, αλλά και η «σκέτη» νίκη του Κλαρκ δεν έχει υψηλή τιμή. Επιλέγουμε, λοιπόν, το ελάχιστο χάντικαπ (-1,5 frame, δηλαδή νίκη έως 6-4) και το συνδυάζουμε με το αντίστοιχο ζητούμενο στο παιχνίδι του Λιού Χαοτιάν με τον Άντι Χικς. Ο 25χρονος Κινέζος μετρά ήδη δύο προκρίσεις στους «8» φέτος, σε British και Northern Ireland Open. Στους «8» είχε φτάσει ο Χικς στο περσινό UK Championship, αλλά τέτοια θαύματα δεν τα βλέπουμε κάθε χρόνο.

Προγνωστικά σνούκερ: Fun bet ο Ρόμπι

Ο Χοσεΐν Βαφάι νίκησε με δυσκολία τον Πακιστανό Αστζάντ Ικμπάλ (6-4) κι εξακολουθεί να μην πείθει αγωνιστικά. Ούτε στο Champion of Champions είχε καταφέρει να απειλήσει τον Τζον Χίγκινς ο Ιρανός. Να φταίει η έκρυθμη κατάσταση στην πατρίδα του ή κάτι άλλο; Πάντως, το χέρι μας στη νίκη του επί του Ρόμπι Γουίλιαμς δεν πάει.

Ο υψηλόσωμος Άγγλος πραγματοποίησε εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν κι έφτασε μια ανάσα απ’ τον τελικό του British Open. Στην Judgement Day έφτασε πετυχαίνοντας μόνο μία νίκη, επί του βετεράνου Φέργκαλ Ο’Μπράιεν στον 2ο γύρο (6-2), αφού στον 3ο θα αντιμετώπιζε τον Λιανγκ Γουενμπό (ο οποίος τελεί ξανά υπό τιμωρία, για λόγο που δεν έχει διευκρινίσει ακόμα η WPBSA).

Live καζίνο στη Winmasters σε πραγματικές συνθήκες για μια αληθινή εμπειρία.

Ο Γουίλιαμς έχει το παιχνίδι για να προκαλέσει προβλήματα στον πιο χαρισματικό Βαφάι. Είναι καλός τακτικιστής και διαθέτει υπομονή. Παλιότερα ήταν κι αυτός σπεσιαλίστας στις προκρίσεις στο Crucible. Δεν ξεχνάμε, επίσης, πόσο πιεσμένο είδαμε τον Ιρανό στον αντίστοιχο τελευταίο προκριματικό του περσινού Παγκοσμίου με τον Λέι Πεϊφάν (τον νίκησε 10-9 στην τελευταία μαύρη).

Θα παίξουμε, λοιπόν, τη νίκη του Άγγλου και μάλιστα με χάντικαπ 1,5 frame. Έστω και με τη λογική του fun bet (λίγα βάζετε, πολλά παίρνετε). Η προϊστορία είναι αμελητέα: Ένα ματς, στο περσινό Welsh Open, το οποίο κέρδισε ο Βαφάι στις λεπτομέρειες (4-3).

Μονό
15:00
Ντέιλ - Τζ. Γουάιτ
Over 9,5 frames
2.20
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
15:00
Ντ. Τζόουνς - Κλαρκ
2 (-1,5)
1.73
21:00
Λιου - Χικς
1 (-1,5)
1.48
BET: 10 units
Μονό
21:00
Ρ. Γουίλιαμς - Βαφάι
1 (-1,5)
3.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις